Antena Căutare

"Rămânem în mișcare!" Federația Română de Automobilism Sportiv lansează Campionatul Național Digital de Circuit

Îm plină pandemie, Campionatul Național Digital de Circuit este singura competiție oficială a unei federații sportive din România.

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) s-a mutat în online. De sâmbătă, cursele se desfășoară cu volan și pedale pe simulator, de acasă. S-au înscris aproximativ 100 de persoane, există sponsori pentru mașini, tricouri, nume dde echipă

Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv a intrat în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit pe larg despre Campionatul Național Digital de Circuit.

Smiley news. Eroii zilelor noastre! Aplauze și mulțumiri pentru taximetristul din Spania care transportă pacienți la spital, gratis​

"Decât să depunem armele, mai bine rămânem în mișcare și încercăm se ne păstrăm în formă, pe zona aceasta de simulatoare, de volane, de stat aproape de Motorsport prin prisma computerelor și a platfomelor online", a declarat Norris Măgeanu.

Campionatul Național Digital de Circuit este singura competiție oficială a unei federații sportive din România

Norris Măgeanu a adăugat: "Colaborăm cu o echipă pricepută din România, în zona aceasta de platforme online, pe Motorsport online cu servere foarte bune. Am putut să lansăm de la zero un campionat care va avea 8 etape. Prima a fost sâbăta trecută, de duminică până vineri sunt antrenamente, urmțnd ca vineri să fie meșele finale care vor fi transmise pe YouTube, Facebook și pe TV."

La Campionatul Național Digital de Circuit participă Florin Mergea, tenismanul român cu cel mai important rezultat românesc la Olimpiadă.

Sunt înscriși piloți renumiți la Campionatul Național Digital de Circuit: Simone Tempestini, Raul Badiu, Adrian Teslovan, Emil Nestor și Alex Mirea.

Smiley news. Vulpița şi-a făcut de cap pe străzile din Maramureş. Poliţiştii de la Rutieră au filmat momentele inedite

La nivel mondial, FederațiaInternațională a Automobilului a lansat anul trecut Campionatul Național Digital de Circuit ce a devenit imediat cea mai prolifică disciplină.

Pentru mai multe informții, urmăriți video-ul de mai sus!

Smiley news. Eroii zilelor noastre! Aplauze și mulțumiri pentru taximetristul din Spania care transportă pacienți la spi... Cum a fost Paștele pentru medicii din prima linie. "Nu mi-am văzut părinții de când a început pandemia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x