Antena Căutare

Fiica lui Adi Minune, pusă la zid de fani! Karmen a îndurat scandal după scandal: „Nu a fost nimic pe ascuns”

Momente de senzație în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Karmen Simionescu, fiica celebrului Adrian Minune, a filmat videoclipul piesei „Bam Bam” chiar la ea acasă, iar imaginile sunt senzaționale!

Piesa a fost compusă în urmă cu doi ani, dar videoclipul a fost realizat recent. Practic, artista a profitat că este ceva mai liberă și, în perioada de izolare la domiciliu, a filmat și videoclipul piesei, chiar la ea acasă!

KARMEN SIMIONESCU, DEZVĂLUIRI DESPRE FAMILIA SA

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Karmen Simionescu a mai dezvăluit faptul că ea și familia sa au decis să se testeze pentru Covid-19, pentru a-și face mai puține griji.

citește și: Karmen Minune și soțul ei fac primele declarații despre despărțire. Bogdan Căplescu: „Eu am rugat-o să arhiveze pozele cu noi”

Fiica lui Adi Minune, pusă la zid de fani! Karmen a îndurat scandal după scandal: „Nu a fost nimic pe ascuns”

Karmen Simionescu și-a supărat fanii

Karmen Simionescu și-a supărat fanii

Artista a răsuflat ușurată când rezultatul a fost negativ, dar se pare că testul a stârnit o adevărată controversă printre fani.

Din cele relatate chiar de artistă, mulți dintre cei care o urmăresc pe Karmen în mediul online au criticat-o pentru simplul fapt că și-a făcut test de Covid-19 sau că a petrecut sărbătorile cu familia!

Tot în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, artista a cântat super piesa „Bam Bam”, pe care o poți asculta în clipul video de mai sus!

Atenție, elevi! Cum arată clasele în care se vor desfășura examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională 2020... Cum a devenit o cioară erou pe șosea! Pasărea i-a lăsat mască pe șoferi! Ce a făcut | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x