Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Fitness cu Diana Stejereanu! Ce exerciţii trebuie să facem pentru interiorul coapselor

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru și Amalia Ștefania, ne prezintă un antrenament interiorul coapselor.

Așezate pe covorașul de fitness, Diana le arată fetelor cum să-și lucreze interiorul coapselor. Niște exerciții simple, dar eficiente, care se pot face atât la sala cât și acasă. tot ce aveți nevoie este un covoraș și motivație.

De asemenea, antrenamentul acesta lucrează în același timp atât interiorul coapselor cât și fesierii. Exercițiile sunt potrivite dacă dorim să avem și un posterior bombat și fără celulită.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro