Antena Căutare

Fitness la Neatza cu Răzvan și Dani cu Diana Stejereanu! Exerciții sexy cu mingea fitball

Instructorul de fitness, Diana Stejereanu, a prezentat la Neatza, alături de Cătălin Oprișan, Ramona Olaru şi Amalia Ștefania exerciții pentru coapse, abdomen și echilibru cu mingea fitball.

Instructorul de fitness, Diana Stejereanu, a prezentat la Neatza, alături de Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, Ramona Olaru şi Amalia Ștefania exerciții pentru coapse, abdomen și echilibru cu mingea fitball.

Diana Stejereanu le-a pus pe fete la niște exerciții sexy pentru tonifierea corpului folosind mingi de fitball. Fetele s-au descurcat de minune în ciuda accesorului de fitness care nu le prea suținea.

Cătălin Oprișan a fost și el implicat, la început ca trepied pentru microfonul Dianei, ca mai apoi să facă și el exercițiile cot la cot cu fetele, dar pe o minge de fotball.

Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ipostaze incendiare! E sexy și face curățenie! - Video... Una dintre fetele de la Neatza a rămas fără sutien, după ce Răzvan Simion și Cătălin Oprișan au pescuit „la linguriță” î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x