Antena Căutare

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, cavaler de onoare la nunta părinților săi. Cum a arătat micuțul Tiago la patru ace

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a atras toată atenția la nunta părinților săi, care a avut loc în acest weekend. Tiago a fost varianta în miniatură a tatălui său, într-o ținută foarte asemănătoare cu costumul de mire.

imagini cu tiago fiul de la nunta lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu Galerie
Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a atras toată atenția la nunta părinților săi, care a avut loc în acest weekend | Instagram & Antena 1

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu nu avea cum să lipsească de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața părinților săi. Dacă la cununia civilă, Luca Tiago a fost prezent în burtica mamei sale, acum micuțul le-a fost alături pe întreg parcusul evenimentului, pregătit la patru ace.

Citește și: Ce melodie inedită au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru valsul mirilor. Imaginile emoționante cu cei doi îndrăgostiți

Cum a arătat micuțul Tiago în ziua nunții părinților săi, Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Fiul celor doi este deja pe urmele părinților săi. Micuțul care va împlini în curând 2 ani fură toată atenția cu zâmbetul său adorabil și pentru nunta părinților săi, aceștia l-au pregătit până în cele mai mici detalii.

Dacă Gabriela Prisăcariu a strălucit, la propriu, în cele două rochii de mireasă de la nuntă, mirele a optat pentru un costum clasic. Dani Oțil a purtat un costum negru, cămasă albă și un papion, de asemenea, negru. Însă, spre surprinderea tuturor și Tiago a fost bucățică ruptă din prezentatorul TV.

Ca un Dani Oțil în miniatură, acesta a avut o ținută trasă la indigo cu cea a tatălui său, însă cu multe numere mai mici. Costumația lor l-a impresionat și pe nașul de cununie al mirilor, care a realizat o fotografie tată-fiu înduioșătoare.

Tinu Vidaicu i-a surprins în ipostază adorabilă pe treptele din casei, în pline pregătiri, chiar înainte de a pleca spre biserica unde a avut loc cununia religioasă.

Ulterior, și frumosul model a revenit cu mai multe imagini de la evenimentul magic, unde au fost înconjurați de familie și de cei dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce le-a transmis Dani Oțil socrilor săi, în mijlocul nunții: „Puteau să nu o crească atât de mult pe Gabriela". Discursul mirelui

Ce probleme au întâmpinat Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, la începutul relației

Gabriela Prisăcariu a povestit cu ce problemă s-a confruntat la începutul relației cu Dani Oțil. Ea a mărturisit faptul că i-a fost destul de greu la început din cauza notorietății partenerului ei de viață.

Soția lui Dani Oțil a dezvăluit faptul că a simțit la un moment dat, la începtul relației cu celebrul prezentator tv că el a avut o altă experiență cu lumea mondenă, iar pentru ea a fost mai dificil.

Iată ce declarații a făcut ea cu privire la începuturile relației lor:

„Noi nu avem o regulă sau un secret. Ne cunoaștem foarte bine. Ne-am acordat foarte mult timp la început pentru a ne cunoaște și nu am grăbit lucrurile. Îmi oferă liniște, iar pentru mine, ăsta este cel mai important lucru. Liniștea pe care mi-o dă este neprețuită. Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. Asta este foarte important, că avem liniște când ne întoarcem acasă. A fost mai greu la început până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență și atunci a fost mai greu până ne-am cunoscut.

Noi nu ne certăm. Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine, îmi spune. Nu ne culcăm supărați', a mărturisit Gabriela Prisăcariu, potrivit viva.ro.

Citește continuarea pe a1.ro.

Ramona Olaru, apariție îndrăzneață la nunta lui Dani Oțil. Cum a arătat „vecina” de la Neatza într-o rochie cu crăpătură... Nașa Roxana Ionescu a încins atmosfera la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Cum au arătat ținutele „Mamei Natu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x