Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Flavia, lovită în trafic de o tânără care se machia la volan!: ”Efectiv m-a bufnit râsul”

 

Flavia a fost a fost lovită în trafic de o tânără care se machia la volan. ”Efectiv m-a bufnit râsul”, a spus dansatoarea de la Neatza.

O știre amuzantă a fost suficientă pentu a-i trezi Flaviei instinctul matern: ”Vreau și eu patru copii!”

Din fericire, Flavia nu s-a ales decât cu o sperietură groaznică și, femeie fiind, nu a judecat-o prea aspru pe șoferița cochetă. Ba, mai mult, vecina noastră a izbucnit în râs, amuzată de cât de preocupate sunt Evele de look-ul lor. Hmmmm, nu vă machiați în trafic!

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe