Antena Căutare

Florin Ristei a verificat telefonul Ramonei Olaru: ”Cine e ăsta... Andrei?” Ce a descoperit în smatphone-ul colegei de la Neatza

Telefonul Ramonei Olaru a fost luat la control de către colegul Florin Ristei, care voia să verifice timpii de utilizare. A dat, însă, peste altceva.

Galerie
Telefonul Ramonei Olaru a fost luat la control de către colegul Florin Ristei, care voia să verifice timpii de utilizare. A dat, însă, peste altceva. | Antena 1

Cum și pentru ce își folosește Ramona Olaru cel mai des telefonul, dar și ce probleme întâmpină afli în rândurile de mai jos.

Citește și: Ce pătește Ramona Olaru de fiecare dată când merge acasă la părinți. Cu DIGI nu ai această problemă

Florin Ristei a verificat telefonul Ramonei Olaru: ”Cine e ăsta... Andrei?” Ce a descoperit în smatphone-ul colegei de la Neatza

În cadrul rubricii ”Ce vrea telefonul tău?” de la Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei a fost curios cât timp folosește Ramona Olaru telefonul mobil în fiecare zi.

Pentru că vecina de la Neatza nu a știut unde să verifice datele, i-a înmânat telefonul colegului său. Chiar atunci, Ramona a primit un mesaj.

”Cine e ăsta? Andrei ăă...”, a spus Florin Ristei. Replica Ramonei Olaru a venit rapid: ”Nu-i răspunde. Măăăi”.

Citește și: Ce să faci ca să ai semnal mereu la telefon! Metodele simple, dar eficiente, care te ajută să folosești oriunde telefonul mobil

După ce au depășit momentul, cei doi au descoperit cât de mult își folosește Ramona Olaru telefonul mobil. ”Media zilnică a Ramonei este de șase ore. Toate pe care stai au nevoie de internet. Pozele sunt singurele care nu au nevoie de semnal”, a afirmat Florin Ristei.

Ramona Olaru a recunoscut că își folosește des smarphone-ul și că are probleme cu semnalul, implicit și cu conexiunea la internet.

În trecut, ea a mai povestit că întâmpină mereu probleme pe autostradă, când își vizitează părinții, din cauza semnalului slab pe care îl are.

Citește și: Metoda prin care Răzvan Simion își protejează banii din cont. Ce face înainte de fiecare plată cu cardul: ”Trebuie neapărat net”

”Cel mai rău e când mă duc la mama. Pe la jumătatea drumului nu am semnal și îi spun că mai am jumătate de oră și să pună cartofii la prăjit. Știe că asta vreau. Atunci semnalul meu cade în cap, pe autostradă”, a povestit Ramona Olaru în trecut, tot la rubrica ”Ce vrea telefonul tău”.

DIGI e soluția dacă te confrunți cu aceleași neplăceri! Alege acoperirea mobilă nr. 1 din România și beneficiază de tot ce înseamnă DIGI. Intră în rețeaua de prieteni cu net & minute nelimitate în rețea sau naționale. Ai net nelimitat 5G indiferent ce abonament DIGI alegi, de 2 euro, 3 euro sau 5 euro. Află mai multe detalii de pe site-ul DIGI.

Ce să faci ca să ai semnal mereu la telefon! Metodele simple, dar eficiente, care te ajută să folosești oriunde telefonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x