Antena Căutare

O fostă concurentă X Factor a ajuns pe marile scene de luptă Superkombat. Iată cum arată Francisca după opt ani de la concursul care a propulsat-o în carieră

Francisca, fosta concurentă X Factor 2012, este ring announcer la galele de luptă Superkombat.

Francisca a fost la X Factor în anul 2012. Fosta concurentă a avut un real succes în străinătate cu un proiect muzical intitulat "Ciska", dar mai ales oamenii din zona sportului de contact au apreciat munca artistei.

Francisca este ring announcer la galele Superkombat care sunt transmise în toată lumea. Artista și-a descoperit pasiunea în 2015 și s-a apucat de treabă chiar de atunci.

Cât timp a fost acasă, pe perioada pandemiei, Francisca a slăbit 18 kg. Cântăreața a avut mare grijă ca trupul ei să se transforme complet și să arate impecabil mai ales că este un artist desăvârșit.

X Factorul i-a adus Franciscăi cele mai frumoase amintiri: "Doamne, nu aș putea uita în viața mea, a fost ea mai frumoasă experiență! Fiecare moment de acolo era foarte intens", spune Francisca.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea marea premieră în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Totodată, în timp ce jurații vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii.

Horoscopul zilei, 11 septembrie 2020. Nativii Berbec au parte de o dezamăgire, află ce se întâmplă cu Scorpionii... Florin Ristei și Cătălin Oprișan, amintiri din școala generală: "Eram atât de fraier încât nici nu aveam o fată pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x