Antena Căutare

Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Interpretul de muzică populară Gelu Voicu a fost prezent în platoul de la Super Neatza alături de cei trei copii ai săi: Tudor, Vlăduț și Sofia.

Colaj cu Familia lui Gelu Voicu și Răzvan Simion Galerie
Gelu Vociu a mers la Super Neatza alături de cei tri copii ai săi | Antena 1

Gelu Voicu a cântat alături de Taraful Lăutarii din Teleorman, dar și de băieții lui: Tudor și-a acompaniat tatăl la vioară, iar Vlăduț la tarabana. Sofia, îmbrăcată în costum popular, cu o maramă pe cap și cu opincuțe în picioare a stat cuminte pe canapea în timpul prestației tatălui și fraților ei, apoi a avut un dialog savuros cu Răzvan Simion.

Tudor, fiul cel mare al lui Gelu Vociu, este elev în clasa a X-a la Colegiul Național de Muzică George Enescu și a urcat pe scena Ateneului Român. Tatăl său are motive de mândrie. Este de aceeași vârstă cu Tudor, fiul lui Răzvan Simion, iar colegul lui Dani Oțil și-a amintit cu drag de momentele din copilăria băiatului, când primea costume populare cu împrumut de la fiul lui Gelu Voicu.

Citește și: Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din fașă”

Vlăduț este un băiețel simpatic care împărtășește pasiunea pentru muzică a fratelui său, doar că în loc de vioară preferă pianul și toba. Îi place, de asemenea, fotbalul.

Sofia Maria este cel mai mic copil al lui Gelu Voicu. Artistul a spus despre ea că i-a rupt inima în patru la cât de adorabilă este. Micuța a ajuns la vârsta în care nu-și mai lasă tatăl să o pupe când dorește el, ci doar cu prgram.

Citește și: Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Răzvan Simion, dar și Gelu Voicu au râs pe săturate când au ascultat răspunsurile absolut adorabile ale Sofiei.

Prezentatorul de la Super Neatza a dorit să afle cum se înțelege Maria Sofia cu atâția băieți în casă, iar micuța a spus că sunt momente frumoase, dar și ami puțin frumoase când este certată. Răspunsul fetiței i-a amuzat pe toți.

Răzvan Simion și Sofia Maria, fiica lui Gelu Voicu, dialog savuros la Super Neatza

Răzvan: Sofi, cum e cu atâția băieți în casă? Cu atâția frați, cu tati, cu oamenii din orchestră?

Sofia: „Este și bine, dar dacă câteodată este prea rău sau cu certat este și rău”. Răspunsul ei a fost urmat de o clipă de tăcere, apoi de hohote de râs din partea prezentatorului.

Răzvan: Dar nu tot timpul. Când e mai obosit, nu?

Sofia: Da.

Răzvan: Ce-ți place să mânânci?

Sofia: Lasagna, paste și spaghete

Răzvan: Ca la Teleorman. La Teleorman cu asta ați crescut, nu? Legume mănânci? Ce legume mănânci?

Sofia: Brocoli, sparanghel și ardei.

Răzvan: Începe luna femeii. Se poartă altfel băieții din casă cu voi fetele? Mărțișoare? Flori? Ceva dulce?

Sofia: Dulciuri dacă vor pot

Răzvan: Am înțeles. Anul trecut au adus ceva?

Sofia: Da. Mărțișoare!

Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din... Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x