Antena Căutare

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Colaj cu Pepe și fiul său Galerie
Îmbrăcat ca tatăl său, Pepe Junior a bifat o apariție absolut adorabilă la Neatza. | Antena 1

Pepe, Nico și Pepe Junior au fost prezenți în platoul de la Super Neatza, în emisia de pe 23 februarie 2024. Cei doi artiști au lansat piesa „Zile și nopți”, care vorbește despre dorul de cei dragi, care sunt nevoiți să stea departe de casă.

Pepe și Nico au transmis un mesaj emoționant cu piesa pe care au lansat-o împreună. Emoționantă a fost și reacția micuțului Pepe care a simțit nevoia de a sta cât mai aproape de tatăl său.

Îmbrăcat la fel ca tatăl său, Pepe Junior a bifat o apariție absolut adorabilă la TV. Micuțul a stat pe umerii artistului pe tot parcusul melodiei, iar în momentul în care Pepe l-a lăsat jos, micuțul s-a emoționat și a început să plângă. Tatăl său l-a liniștit imediat luându-l iar în brațe.

Citește și: Pepe a publicat un videoclip emoționant cu Rosa, fiica lui, cântând pe scenă. Dovada că talentul se moștenește

Îmbrăcat la fel ca tatăl său, Pepe Junior a bifat o apariție absolut adorabilă la Neatza. Momentul în care micuțul s-a lipit de artist i-a înduioșat pe toți: „Acum e și emotiv, pentru că așa sunt marii luptători”

„El e puternic de fel. Dar acum e și emotiv că așa sunt marii luptători”, a glumit Pepe.

„A simțit mesajul melodiei”, au spus Cuza și Radu Bucălae, glumind despre reacția micuțului care a plâns la finalul piesei.

„El acasă eu în alte părți. Eu la el m-am gândit. Dimineață m-a luat de mână și mi-a zis noi doi. Îi fac toate poftele, e lipit”, a spus Pepe despre fiul său.

Răzvan Simion a amintit de ziua în care Neatza a împlinit 16 ani și la petrecere s-a aflat și micuțul Pepe. În momentul în care tatăl său cânta, pepe Junior a îmbrățișat monitorul în care a văzut imagini cu artistul.

Citește și: Pepe și Yasmine Ody s-au fotografiat în urmă cu 20 de ani, fără să știe că vor deveni soț și soție. Imaginea de arhivă cu cei doi

Pepe este tatăl a trei copii minunați

Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” este tatăl a trei copii extraordinari: două fete și un băiețel. Rosa, Maria și Pepe sunt cele 3 minuni din viața artistului Ionuț Nicolae Pascu (Pepe).

În timp ce fiica cea mare e orientată spre sport, cea mică e orientată spre artă.

„Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic”, a mai declarat vedeta de la Antena 1.

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu cu mama fiicelor sale, Pepe a încercat să rămână în relații bune cu Raluca Pastramă de dragul micuțelor lor.

Pepe şi Raluca Pastramă s-au despărțit oficial, la notar, după opt ani de căsnicie, pe data de 8 februarie 2021. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Pepe, pe canalul său de YouTube.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret în anul 2022, iar mama băiețelului ei a devenit doamna Pascu. Între Pepe și Yasmine este o diferență de vârstă de 16 ani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x