Antena Căutare

Horoscopul zilei, 12 martie 2020. O zi plină de provocări noi! Cine sunt ghinioniștii zilei

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Berbec - Sunteti genul de oameni activi, gata sa luati initiativa, sa va asumati riscuri rezonabile si sa luati decizii importante intr-un timp relativ scurt. Acum scrutati perspectivele si oportunitatile oferite de situatia actuala, evaluati bugetul necesar pentru o miscare rapida in afaceri, rezerve.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020. O zi plină de provocări noi! Cine sunt ghinioniștii zilei Galerie
Horoscopul zilei, 12 martie 2020. O zi plină de provocări noi! Cine sunt ghinioniștii zilei

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Taur

Se apropie pentru voi o perioada cu destule oportunitati in cariera; va pot fi de folos si diplome sau certificate obtinute prin cursuri online sau la distanta. Este bine sa fiti in contact cu prieteni, colaboratori, oameni alaturi de care ati avut realizari; pot aparea surprize placute pentru voi.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Gemeni

Preocupare pentru chestiuni financiare, resurse, rezerve; va ganditi daca este momentul potrivit sa va lansati intr-o aventura profesionala sau de afaceri. Zile destul de intense fizic, intelectual sau emotional, va trebui poate sa cautati alimente care favorizeaza somnul profund.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Rac

Sensibili si buni observatori ca de obicei, veti incerca sa detectati adevaratele griji si probleme ale omului iubit sau ale celui cu care negociati si poate veti reusi sa detensionati situatia. Apar pe neasteptate oferte de colaborare pentru voi, sanse sa va sporiti veniturile.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Leu

Impresionati prin calm si eficienta; poate ca acum valorificati descoperiri personale si experiente recente. Discutati cu ai vostri despre adaptarea la conditiile actuale, despre masuri de pastrare a sanatatii pe care sa le urmati cu totii, indiferent de varsta.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Fecioara

Consultari, discutii, intens schimb de informatii si pareri pe tema situatiei curente. Intrati poate in detaliile unor stiri, faceti legaturi intre mai multe surse. Ramaneti concentrati se pare asupra unei pasiuni sau activitati care v-a acaparat recent, pregatiti niste surprize.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Balanta

Intra niste bani in cont, dar se pare ca aveti deja un plan cu ei si nu vor ramane multa vreme acolo, in schimb veti fi multumiti de cele cumparate. Poate ca si omul iubit are niste realizari materiale si va hotarati sa faceti o investitie mai serioasa in locuinta.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Scorpion

Poate ca se amana o intalnire, dar apar alte solicitari, schimbari de program: va fi o zi plina. Aparitie neasteptat de interesanta pentru cei care nu au o relatie actualmente; va veti masca emotiile si veti vrea sa vedeti ce poate sa iasa de aici, daca aveti puncte care sa va lege.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Sagetator

S-a adunat oboseala se pare si veti avea nevoie de ceva timp ca sa va limpeziti gandurile si sa va conectati la ritmul evenimentelor. Va ganditi poate sa faceti niste schimbari in alimentatie astfel incat sa va simtiti mai usori, sa dormiti mai bine.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Capricorn

Poate aveti nevoie de un cadru mai sofisticat pentru un anunt si faceti o cheltuiala de protocol, o fi randul vostru sa achitati consumatia. Incredere, hotarare, energie si chiar optimism: sunteti pregatiti pentru riscuri rezonabile si sacrificii cu gandul la rezultate, recompense.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Varsator

Ar putea sosi vestea pe care o asteptati de mult sau conjunctura pentru care v-ati pregatit si care v-ar readuce in atentia sefului, clientilor, publicului. Sau poate ca apar informatii ori evenimente care va motiveaza sa lansati un proiect, o activitate.

Horoscopul zilei, 12 martie 2020 Pesti

Va asalteaza vesti, salutari, va bucurati de grija care vi se poarta. Pe de alta parte, sunt tot felul de oportunitati in jurul vostru: pe unele le sesizati si actionati, altele vin spre voi prin intermediul unor prieteni, colaboratori, cunostinte.

Sore lansează melodia "Ce faci, fată?": Îmi place să mă joc de-a regizorul... Dani Oțil, interviu cu fetele sexy de la Happy Dance, sub privirile iubitei sale: "Nu ați venit în ziua potrivită&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x