Antena Căutare

Horoscopul zilei, 16 decembrie 2020. Taurii au parte de multe câștiguri financiare, află ce se întâmplă cu Fecioarele

Azi suntem dornici de aventură. Respirăm ușurați după o perioadă complicată.

Horoscopul zilei, 16 decembrie 2020
Urmează o perioadă cu multe reușite pentru fiecare zodie în parte | Antena 1

Horoscop 16 decembrie 2020 Berbec

Azi ești mult mai deschis să cunoști oameni noi și să te aventurezi pe tărâmuri necunoscute. Unii nativi pleacă în curând într-o călătorie, alții se îndrăgostesc de un străin.

Horoscop 16 decembrie 2020 Taur

Urmează o perioadă în care te vei bucura de un magnetism aparte. Dacă vrei să obții un împrumut, acesta o să fie aprobat cu mare ușurință. Trebuie să te aștepți la cadouri mari și scumpe și la bonusuri de la angajator.

Horoscop 16 decembrie 2020 Gemeni

În ciuda restricțiilor actuale, viața ta socială înflorește. Ești într-o formă de zile mari pentru a negocia, a repara relații și a ajunge la un acord.

Horoscop 16 decembrie 2020 Rac

La locul de muncă ai nevoie de o provocare care să te ajute să ieși din amorțeală. Este posibil să apară mai multe deplasări în scop profesional.

Horoscop 16 decembrie 2020 Leu

Să înceapă distracția. Te poți îndrăgosti de cineva diferit față de tiparul tău amoros. Ești romantic și creativ, iar dacă ai copii te vei juca cot la cot cu ei.

Horoscop 16 decembrie 2020 Fecioară

Mai mult ca sigur, mulți nativi visează acum la o casă mai mare. În plus, nu ar fi de mirare să redecoreze locuința actuală în această perioadă cu mai multe plante.

Horoscop 16 decembrie 2020 Balanță

În următoarea perioadă, vei simți nevoia să povestești despre ceea ce faci, să-ți împărtășești teoriile și mulți oameni vor fi entuziasmați de tine.

Horoscop 16 decembrie 2020 Scorpion

O bună perioadă de acum încolo vei arunca cu banii în stânga și dreapta, dar măcar îi vei investi cu folos. Dacă ai avut unele probleme financiare, în această perioadă te vei relaxa.

Horoscop 16 decembrie 2020 Săgetător

Nativii singuri își vor îndrepta atenția spre noi interese, mai ales dacă în ultimul timp ai trecut prin multe încercări emoționale.

Horoscop 16 decembrie 2020 Capricorn

Chiar dacă de obicei ești cu picioarele pe pământ, nu strică ca uneori să te lași purtat de val. Nu te va ține mult și vei pendula între extreme.

Horoscop 16 decembrie 2020 Vărsător

Prieteniile tale înfloresc acum. Oamenii din jur sunt mult mai receptivi și mai disponibili emoțional. Este o perioadă bună să experimemtezi și să-ți lărgești cercul social.

Horoscop 16 decembrie 2020 Pești

Niciodată nu a fost mai simplu să îmbini nevoia cu plăcerea. La muncă te simți din ce în ce mai în larg tău, iar șansele să avansezi sunt din ce în ce mai mari.

Trei rețete cu paste de casă, gătite de chef Nicolai Tand, la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 16 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x