Horoscopul zilei 23 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi trecem cu repeziciune de la o stare la altaastfel încât ceilalți nu prea ne pot înțelege. Acum suntem super analitici ca mai apoi să devenim sensibili și chiar iraționali.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021

Profimedia

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Berbec

Este foarte posibil ca un prieten să aibă mare nevoie de tine astăzi. Alți Berbeci ar putea fi acum implicați într-o activitate caritabilă. Totodată este momentul ideal să verifici dacă ți-ai atins acele planuri ambițioase pe care ți le-ai propus sau încă mai ai ceva de lucru, spun astrele.

Citește și: Luna Plină în zodia Vărsătorilor va influența în mod direct fiecare nativi din zodiac

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Taur

Este foarte important să fi atent astăzi la ce ai de corectat pe plan profesional. Mulți Tauri sunt puși acum în situația de a prelua controlul, iar alți nativi se simt presați să ia decizii importante legate de carieră, reputație sau chiar relația cu tatăl.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Gemeni

Unii nativi încheie acum un ciclu de studii sua culeg roadele în urma unui curs. Se pare că ai lucrat din greu la un proiect care are legătură cu mass-media sau publicitatea și acum vezi rezultatele.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Rac

Ceva te macină din ce în ce mai tare și este în strânsă legătură cu banii sau cu o poveste de dragoste care îți activează teama de a nu fi părăsit. Alți Raci și-au pierdut pentru totdeauna încrederea în cineva drag.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Leu

Universul pune lupa pe relații azi și pe colaborările tale astfel încât ai parte de o porție bună de luciditate și de claritate. Dacă ai exagerat în anumite privințe, este momentul să te temperezi. Totuși înainte să iei o decizie radicală, analizează foarte bine ce simți.

Citește și: Ce defecte avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neața cu Răzvan și Dani despre defecte

Citește și
Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire
Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire
Victor face dezvăluiri neașteptate despre doamna Lenu. Cum spune el că este, de fapt, bunica în viața de zi cu zi
Victor face dezvăluiri neașteptate despre doamna Lenu. Cum spune el că este, de fapt, bunica în viața de zi cu zi
Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres
Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres
Mai multe articole

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Fecioară

Unii nativi sunt presați de un termen limită la birou, în timp ce alții au de rezolvat probleme urgente de sănătate. Ajutorul poate veni acum de la o persoană la care nici nu te așteptți.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Balanță

Nu ar fi de mirare să descoperi că sentimentele tale pentru un prieten nu sunt tocmai prietenești. La fel de bine poți ajunge la o concluzie importantă legat de un iubit sau o chestiune ce ține de relația cu copiii.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Scorpion

Viața ta personală este principala temă de dezbatere acum. Pe deoparte simți nevoia să încetinești ritmul, pe de altă parte poți redefini ce înseamnă pentru tine confort emoțional.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Săgetător

Spiritele se pot agita un pic printre rude sau vecini și nu este exclus să faci din țânțat armăsar. Ai pe cap rezolvarea unor acte sau documente de care depinzi. De asemenea, o schimbare de ultim moment îți poate da peste cap toate planurile.

Citește și: Cum influențează data nașterii decizia de a demisiona de la job. Ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Capricorn

Nu ar fi de mirare să fi exagerat cu sprijinul pe care l-ai acordat celor din jur, iar acum să îți dai seama că te-ai neglijat pe tine. Apar multe șanse și de a avansa în business, iar alți nativi fac o achiziție care nici măcar nu credeau că este posibilă.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Vărsător

Sentimentele tale pot da acum în clocot, mai ales că dintr-o dată o poveste de dragoste, până nu demult încâlcită, devine foarte limpede.

Horoscopul zilei 23 iulie 2021 Pești

Toate acele emoții pe care le-ai ignorat încep să iasă la suprafață. Dacă ai ignorat ideea de odihnă sau nu ți-ai dat timp să petreci tu cu tine, universul face acum în așa fel încât să iei măsuri.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Ultimele știri