Antena Căutare

Horoscopul zilei 28 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi avem parte de o zi bună și asta pentru că avem curaj să ne asumăm riscuri de care înainte ne-am cam ferit.

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 28 iulie 2021 | Profimedia

Vestea bună este că rezultatele nu vor întârzia să apară. Totodată suntem deschiși și astăzi să încercăm lucruri neconvenționale, spun astrele.

Citește și: Bărbații care fac femeile fericite. 3 nativi care știu cum să ajungă la inima ta

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Berbec

Până în octombrie reanalizezi planurile tale de viitor și faci curățenie și printre prieteni. Astăzi, însă, încearcă să încearcă să îți păstrezi echilibrul în orice și asta pentru că excele îți pot aduce neplăceri.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Taur

Dacă te-ai implicat în prea multe proiecte sau ți-ai luat angajamentul la birou pentru tot felul de activități, este timpul să fi sincer cu tine și să renunți la unele dintre ele. Este clar că nici măcar tu nu le poți face pe toate.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Gemeni

Universul îți oferă șansa de a stabili unde să îți investești energia. Totodată nu strică să te debarasezi de mentalitățile învechite și principii care te limitează.

Citește și: Cât de bogat poți deveni în funcție de data nașterii. Cum îți poți calcula cifra prosperității

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Rac

Este timpul să reevaluezi locul și rolul tău într-o relație. Dacă nu mai simți inima cum îți bate cu putere pentru o anumită persoană, întreabă-te de două ori dacă merită să mai lungești povestea. Trebuie să pui în ordine finanțele dacă ai tot investit și nu ai tras linie, să vezi și ce vine înapoi.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Leu

Relația de cuplu sau parteneriatele de business sunt încă o dată puse sub lupă. Dacă nu sunteți amândoi implicați în egală măsură, fie faceți o schimbare, fie vă vedeți de drum.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Fecioară

Până în octombrie nu este de glumă nici cu sănătatea și nici cu organizarea și prioritizarea sarcinilor de la birou. Focusează-te doar pe acele proiecte care știi sigur că duc undeva.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Balanță

S-ar putea ca pentru o scurtă perioadă să-ți pierzi entuziasmul pentru o poveste de dragoste. Alți nativi care și-au dorit un copil acum pot reconsidera această idee.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Scorpion

În următoarele săptămâni s-ar putea să te plângi că te simți blocat într-o chestiune ce ține de casă familie sau imobiliare, iar unele răni din copilărie sau amintiri, ar putea să te bântuie din nou.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Săgetător

Asigură-te că ești implicat în comunitatea din care faci parte și de asemenea, nu ar strica să îi mobilizezi și pe ceilalți pentru o cauză comună.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Capricorn

În cazul în care apar probleme cu banii, nu te focusa pe ce îți lipsește. Gândește-te cum îți poți valorifica abilitățile și de pe urma cărui talent ți-ai putea crește veniturile.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Vărsător

Nu te mai mulțumești doar cu vorbăria într-o relație. Vrei pur și simplu fapte. Alți nativi au mai multă încredere în puterea lor și se simt din ce în ce mai bine în pielea lor.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021 Pești

Poți culege acum roadele faptelor tale bune, iar unii nativi vor primi sprijinul cuiva la care nici măcar nu se așteptau, în timp ce alți Pești au șansa de a închide unele răni emoționale.

Prognoza Meteo, 28 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Ce să nu spui niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește detali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x