Antena Căutare

Horoscopul zilei, 4 decembrie 2020. Nativii Gemeni sunt foarte curioși, află ce se întâmplă cu Scorpionii

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei de 4 decembrie 2020.

Horoscopul zilei, 4 decembrie 2020 Galerie
Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020. Fl] ce rezerv[ strele pentru fiecare zodie | Profimedia

Până spre prânz avem impresia că ni s-au înecat toate corăbiile, dar din fericire ne revenism spre seară. Weekendul are ceva magic, mulți dintre noi suntem foarte visători. Astăzi, însă, ne batem capul să găsim soluții șia șa cum spuneam ne simțim debusolați și neajutorați, apoi ne recăpătăm încrederea în noi și luăm orice obstacol ca pe o provocare.

Astăzi este o zi bună să spunem răspicat ce ne dorim și să nu acceptăm un "nu" ca variantă de răspuns.

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Astăzi nu ai chef să stai în casă și vrei să ieți să interacționezi cu cât mai mult lume. Se poate ivi o oportunitate să negociezi un contract sa o înțelegere în favoarea ta.

Taur

Astăzi ar trebui să existe un echilibru perfect între cât dai și cât primești, în plus, te vei simți și mai puternic după ce vei da o mână de ajutor cuiva.

Gemeni

Astăzi, înainte de orice, ești foarte curios. La un moment dat poate deveni obositor să dai sfaturi în stânga și în dreapta. De asemenea, nu lua în grija ta responsabilitățile altora.

Rac

La locul de muncă este ceva ce nu îți place, însă ține doar de tine sî faci o schimbare. Astăzi ești mai mult cu gândul la bani, iar astrele îți recomandă să te gândești că poți monetiza dintr-un hobby sau o pasiune.

Leu

Relațiile cu ceilalți funcționează astăzi ca un balsam. Dacă trebuie să abordezi subiecte delicate, acum este momentul.

Fecioară

Astăzi simți nevoia să iei distanță de toți și de toate și să analizezi toate situațiile. Este posibil să spargi gheața și să dezvălui ceva din familie sau din cuplu. Astăzi a sosit vremea să dai cărțile pe față.

Balanță

Astăzi vei găsi motiv să faci petrecere din orice. Ar fi bine să te reunești cu prietenii tăi și online. Mare atenție totusi, că îți place să faci pe șeful și unii nu vor înghiți un astfel de comportament.

Scorpion

Este foarte posibil să te gândești că a venit momentul să-ți lansezi propriul business, asta dacă nu ai făcut-o deja. Cert este că îți vin idei cum să faci mai mulți bani, azi.

Săgetător

Astăzi devii foarte conștient de unde vrei să ajungi în viață. Nu ar fi de mirare să obții o finanțare sau o sponsorizare în această perioadă, dar totul se mișcă destul de încet.

Capricorn

Doar tu știi astăzi dacă o investiție merită sau nu și tot azi vei analiza situații important din viața ta. De asemenea, este posibil să se întâmple ceva la care visai de multă vreme.

Vărsător

Zilele următoare ții mai mult la părerile celor din jur. Încearcă totuși să nu te umfli în pene în fața partenerului romantic sau de business.

Pești

Oamenii sunt mult mai înțelegători cu tine astăzi și dacă ai ceva să le spui, acum este momentul potrivit. Alți pești se vor bucura de o reuțită mare a unui proiect la care au lucrat mult timp

Rețetă de mușchiuleț umplut cu sos de ceapă și piure de cartofi dulci cu păstârnac, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan... Prognoza Meteo, 4 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x