Antena Căutare

Horoscopul zilei, 8 iulie 2020. Taurii nu se pot baza pe sprijinul prietenilor. Zodia care va avea parte de o mare surpriză

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Taurii nu se pot baza pe sprijinul prietenilor.

Mercur încă este retrograd, dar din fericire, pe 12 iulie își va reîncepe mișcarea directă. Astfel, cei care vor să-și cumpere mașini pot să treacă la fapte. Negocierile vor merge mult mai bine.

Taurii au șanse să facă bani mai ușor, așa că vin vești bune. Însă, azi, certurile sunt la ordinea zilei. Chiar și cei care au relații armonioase își vor spune vrute și nevrute. Spre după-amiază vom flutura steagul alb și ne vom da silința să ne împăcăm. Din fericire se va reinstaura calmul și voia bună.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie, cu Camelia Pătraşcanu. Probleme în casa banilor, după Luna Plină din Capricorn

Horoscopul zilei, 8 iulie 2020.

Berbec: Neînțelegerile, în special cele cu membrii familiei, pot face această zi una obositoare, presărată cu supărări false, dar care se tot adună și pot duce la reacții furtunoase.

Taur: Ar fi bine să fii mai atent decât de obicei la deplasările pe care le faci, la cum pășești sau cum conduci. Judecata nu este la cele mai bune cote, așa cum ești obișnuit.

Gemeni: Există riscul unor divergențe majore, mai ales dacă subiectul discuțiilor are legătură cu banii sau cu bunurile pe care le administrezi.

Rac: De la tine poate porni o discuție care va duce la un conflict intens, cu toate că problematica e falsă. Ar fi bine să îți temperezi pornirile războinice chiar de la primele ore.

Leu: Vei alege, cel mai probabil, să ții în tine motivele de nemulțumire, dar nu e deloc o alegere bună. O idee excelentă ar fi să exprimi, cu calm, civilizat, ce nu ți se pare în regulă.

Fecioară: Ar trebui evitate negocierile importante într-o zi atât de explozivă pentru că și dacă vei ajunge la anumite rezultate, tot nu vei fi mulțumit.

Horoscop dragoste, iulie 2020. Căror zodii le merge din plin, în luna lui Cuptor

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox și fost concurent X Factor, vrea să-și dea rezidențiatul: "Vreau să-mi aleg... Prognoza Meteo, 8 iulie 2020. Vremea se răcește în toată țara. Care vor fi maximele termice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x