Antena Căutare

Horoscopul zilei 9 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 9 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Reprezentarea fiecărui semn zodiacal în parte, pe un fundal albastru cu galben Galerie
Horoscopul zilei de 9 iulie 2021 | Profimedia

Astăzi am putea fi destul de sensibili când vine vorba de critică. Recomandat ar fi să uităm de gândurile negative și să profităm de energia Lunii Noi în Rac, care ne îndeamnă acum să redefinim ce înseamnă pentru noi acasă, plus ideea de siguranță și de stabilitate, spun astrele.

Horoscopul zilei 9 iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrle pentru fiecare zodie în parte!

Citește și: Horoscop iulie 2021: dragoste, bani, carieră. Vărsătorii încep o nouă relație, moment rar experimentat de nativii Leu

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Berbec

Vei vrea să faci o schimbare în căminul tău și nu ar fi mirare să decizi să te muți. Până în ianuarie 2022 Planetele se pot alinia pentru tine, în ceea ce privește chestiunile imobiliare.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Taur

Urmează o perioadă în care vei prefera să-i asculți mai mult pe ceilalți decât să vorbești tu. De asemenea, pentru mulți nativi se vor lega tot felul de călătorii scurte.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Gemeni

Dacă lucrezi pe cont propriu este unul dintre cele mai bune momente să lansezi un produs nou. Iar dacă ești angajat, să nu îți fie teamă să ceri o mărire de salariu.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Rac

Îți este foarte limpede că vrei să o iei într-o nouă direcție în ceea ce privește o relație. Doar că pentru asta este nevoie și de implicarea partenerului, nu doar de a ta. Te mai poți aștepta ca prietenii să-ți facă o surpriză de proporții în acest weekend.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Leu

Întreaga te perspectivă asupra trecutului s-ar putea schimba, mai ales dacă apelezi la ajutorul unui psihoterapeut, sau astrolog. Unii nativi pot primi acum vești super bune legate de carieră.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Fecioară

Poți da nas în nas cu niște prieteni, dar întâmplarea să îți facă realmente plăcere. De asemenea, și în cazul tău vin vești doar că legate de străinătate, studii, sau de o chestiune legală.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Balanță

Cât de curând ar trebui să fii răsplătit pentru eforturile tale pe plan profesional. De asemnea, dacă ai intrat într-un con de umbră este momentul să întorci situația în favoarea ta.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Scorpion

Călătoriile vor deveni o temă importantă în următoarele 6 luni și este posibil să pleci mai des, mai ales dacă înainte nu ți-ai acordat o vacanță de foarte multă vreme deja.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Săgetător

Mulți nativi ar trebui să primească acum un ajutor financiar sau un cadou. Vei simți o dorință acută să lași ceva în urmă și să o iei și tu pe un drum nou. Iar alți nativi își fac acum un plan pentru a returna o datorie, sau a lua un împrumut.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Capricorn

Este foarte posibil să te simți copleșit de responsabilitatea pe care ai avut-o față de partener, așa că nu e de mirare dacă acum vrei sp renunți.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Vărsător

Dacă ai muncit din greu ai acum un sentiment de siguranță pe plan financiar. Mai mult ca sigur vei vrea să te ocupi în detaliu de munca ta și să te organizezi mai bine.

Horoscopul zilnic 9 iulie 2021 Pești

Simți nevoia să o iei de la zero, chiar dacă nu e exclus să faci o dramă din asta. Totodată, în cazul în care ai uitat să t bucuri de viață, acum este momentul să faci o schimbare. Cu siguranță, vei avea o altă abordare și când vine vorba de iubire sau de hobby-uri.

Descoperă și ce îl face să te iubească pentru totdeauna, în funcție de zodie. Fiecare nativ este unic în felul său și are acele calități care îi fac pe bărbați să se îndrăgostească imediat.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Horoscopul zilei 12 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x