Antena Căutare

Imagini rare cu Stela Popescu în tinerețe! În urmă cu 50 de ani, artista a apărut la prima ediție a festivalului „Cerbul de Aur”!

Imagini rare Stela Popescu în tinerețe! În urmă cu cincizeci de ani, regretata artistă urca pe scenă pentru a prezenta prima ediție a festivalului internațional „Cerbul de Aur”!

Imagini rare Stela Popescu în tinerețe! În urmă cu cincizeci de ani, regretata artistă urca pe scenă pentru a prezenta prima ediție a festivalului internațional „Cerbul de Aur”!

Pentru cei care nu își amintesc sau nu au prins această competiție muzicală, „Cerbul de Aur” era un festival internațional de muzică ce avea drept scop premierea celor mai frumoase voci!

Prima ediție a festivalului a avut loc în anul 1968, în Piața Sfatului din Brașov. Pe scenă a urcat și Stela Popescu, urmată la scurt timp de celebrul Dan Spătaru. Cu o ținută extrem de elegantă și cu un șarm specific, Stela Popescu a făcut senzație.

Printre artiștii străini care s-au aflat pe scena festivalului „Cerbul de Aur” se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas și mulți alții.

Până în prezent au avut loc 17 ediții, festivalul fiind întrerupt și reluat de mai multe ori de-a lungul anilor. Ultima ediție a avut loc în 2009, ulterior Televiziunea Română declarând că deocamdată nu dispune de fondurile necesare organizării altor ediții

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la „Neatza cu Răzvan și Dani” un secvențe din prima ediție a festivalului ”Cerbul de Aur”.

Sursa: wikipedia.ro

Femeia și-a lăsat cei doi copii acasă să se joace, dar a trăit un adevărat ȘOC atunci când a văzut rezultatul! Ce au făc... „Despacito” are o variantă fierbinte, mai ales pentru domni! Cum sună celebrul hit cântat în dormitor? (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x