Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Întoarsă din Asia, frumoasa Raluka are o dilemă muzicală ”Cine sunt eu”. Nu-i așa că e piesa voastră preferată?!

 

Raluka cântă la Neatza melodia ”Cine sunt eu”. Întoarsă din Asia, frumoasa Raluka  a venit în emisiunea matinalilor și a dezvăluit că are multe planuri legate de carieră și nu numai.

Vrea să scoată noi hituri, să își surprindă fanii cu videoclipuri și să aibă și mai multă grijă de ea și de cei dragi! Noi îi urăm succes!

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

Nu-i așa că e piesa voastră preferată?! În orice caz, Raluka are talent cât încape și arată într-un mare fel!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe