Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00iUmor

Jocuri ale copilăriei, transformate de Diana Stejereanu în exerciții fizice pentru o siluetă perfectă! Ramona și Amalia, în ipostaze fierbinți! Video

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat câteva exerciții fizice inspirate din jocuri ale copilăriei. Având deja siluete de zeițe, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au oferit imagini incendiare.

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat câteva exerciții fizice inspirate din jocuri ale copilăriei. Având deja siluete de zeițe, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au oferit imagini incendiare.

„Vom face astăzi niște joculețe din copilărie ce ne solicită fizic”, a propus Diana Stejereanu.

Mersul piticului și roaba au fost două dintre jocurile copilăriei ce au fost transformate de Diana Stejereanu într-un antrenament solicitant.

Ramona Olaru și Amalia Ștefania au executat cu… câtă seriozitate au putut, toate mișcările propuse de Diana Stejereanu, oferind privitorilor imagini incendiare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!