Antena Căutare

Jocuri ale copilăriei, transformate de Diana Stejereanu în exerciții fizice pentru o siluetă perfectă! Ramona și Amalia, în ipostaze fierbinți! Video

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat câteva exerciții fizice inspirate din jocuri ale copilăriei. Având deja siluete de zeițe, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au oferit imagini incendiare.

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat câteva exerciții fizice inspirate din jocuri ale copilăriei. Având deja siluete de zeițe, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au oferit imagini incendiare.

„Vom face astăzi niște joculețe din copilărie ce ne solicită fizic”, a propus Diana Stejereanu.

Mersul piticului și roaba au fost două dintre jocurile copilăriei ce au fost transformate de Diana Stejereanu într-un antrenament solicitant.

Ramona Olaru și Amalia Ștefania au executat cu… câtă seriozitate au putut, toate mișcările propuse de Diana Stejereanu, oferind privitorilor imagini incendiare.

Ramona Olaru a cântat la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Dani Oțil: „Dacă am fi la un concurs de recunoscut melodii, aș fi f... Bella Santiago, show fabulos la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x