Antena Căutare

Jorge are un nou single, „Iartă-mă”! Ce cadou i-a făcut lui Dani Oțil după ce și-a prezentat piesa - VIDEO

Jorge a lansat recent piesa „Iartă-mă", pe care a compus-o integral și al cărei videoclip are, deja, foarte multe vizualizări pe rețele de socializare. Artistul a cântat melodia în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și le-a făcut cadouri prezentatorilor.

Jorge a lansat recent piesa „Iartă-mă", pe care a compus-o integral și al cărei videoclip are, deja, foarte multe vizualizări pe rețele de socializare. Artistul a cântat melodia în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și le-a făcut cadouri prezentatorilor.

„Să-i dai lui Răzvan pijamale ca în videoclip, dar să fie mărimea mea", i-a spus Dani invitatului.

Jorge le-a făcut cadouri prezentatorilor Dani Oțil și Răzvan Simion. Dani s-a și îmbrăcat cu ceea ce a primit - un halat în stilul lui Hugh Hefner.

În urmă cu câteva zile, Jorge a lansat piesa intitulată „Iartă-mă”, prin intermediul căreia a ținut să le transmită un mesaj celor cărora le-a greșit, de-a lungul timpului. În cadrul emisiunii „Răi Da' Buni”, cântărețul a vorbit despre tema piesei, iertarea, și a ținut să-și ceară scuze de la fosta lui soție, Alina Laufer, și de la familia acesteia, dar și de la fetița pe care cei doi o au împreună, Karina, care a împlinit recent 10 ani.

„Sunt foarte mulţi oameni care spun cu greu `iartă-mă`. Eu am spus cu greu. Am făcut multe tâmpenii. Şi când eram mic, şi matur, şi căsătorit, şi divorţat, am avut multe momente cu oameni cu care m-am certat. Sunt oameni care nu-şi vorbesc între ei. Sunt oameni care stau supăraţi 40 de ani. În primul rând trebuie să te ierţi pe tine. De multe ori m-am sabotat. Unele lucruri nu le conştientizezi de la ce se trag şi te blochezi. Cer iertare în faţa fostei soţii şi a familiei ei. Cer iertare Karinei, pentru când nu am fost alături de ea”, a declarat Jorge la Antena Stars.

Născut în Constanța, Jorge a fost membru al trupei Cocktail și a preluat pseudonimul actual odată cu lansarea primului album, unul de muzică latino.

Jorge a câștigat numeroși fani prin transformările de la show-ul „Te cunosc de undeva”, el fiind marele câștigător al celui de-al doilea sezon al emisiunii.

Urmărește clipurile de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Încearcă să nu râzi cu lacrimi! Răzvan și Dani, amintiri de la Reșita: „Laptofuga era un sport preferat" - VIDEO... 25 de ani de Antena 1 în imagini de colecție. Cătălin Oprișan anunță în direct: „Pregătiți-vă! O să vedeți lucruri de ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x