Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Larisa Iordache a revenit la antrenamente! Gimnasta se pregătește de Jocurile Olimpice de la Tokyo |Video

Larisa Iordache a stat șaisprezece luni pe margine, din cauza unei rupturi de tendon și a două operații nereușite în România.

Sportiva a vorbit, în direct, la Neatza despre problemele medicale pe are le-a suferit, dar si depsre pregătirea ei pentru Jucurile Olimpice de la Tokyo.

Ruby, declarație șocantă făcută în direct! Nimeni nu se aștepta la asta: "Recunosc, mie îmi plac mai mult fetele decât băieții" |VIDEO

Larisa s-a aflat în cabinetul doctorului MIhai Râșcu, care se ocupa de sportivii din lotul național, care este de părere ca Larisa este pregătită , ea fiind o luptătoare adevărată.

Specialistul a vorbit și despre Marian DRagulescu, despre care spune ca este pregătit în proportie de 90%, urmând ca pâna la competiție sa fie recuperat și pregatit în proporție de 100%.

Râzi în hohote! Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la Limba și Literatura Română! "O scrisoare pierdută a apărut anul trecut, am fost eu la o piesă de teatru cu gagică-mea

Urmăriti imaginile și vedeți mai multe declarații ale Larisei IOrdache si ale doctorului Mihai Râșcu, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Video