Căutare Live

Larisa Iordache a revenit la antrenamente! Gimnasta se pregătește de Jocurile Olimpice de la Tokyo |Video

Larisa Iordache a stat șaisprezece luni pe margine, din cauza unei rupturi de tendon și a două operații nereușite în România.

Sportiva a vorbit, în direct, la Neatza despre problemele medicale pe are le-a suferit, dar si depsre pregătirea ei pentru Jucurile Olimpice de la Tokyo.

Ruby, declarație șocantă făcută în direct! Nimeni nu se aștepta la asta: "Recunosc, mie îmi plac mai mult fetele decât băieții" |VIDEO

Larisa s-a aflat în cabinetul doctorului MIhai Râșcu, care se ocupa de sportivii din lotul național, care este de părere ca Larisa este pregătită , ea fiind o luptătoare adevărată.

Specialistul a vorbit și despre Marian DRagulescu, despre care spune ca este pregătit în proportie de 90%, urmând ca pâna la competiție sa fie recuperat și pregatit în proporție de 100%.

Râzi în hohote! Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la Limba și Literatura Română! "O scrisoare pierdută a apărut anul trecut, am fost eu la o piesă de teatru cu gagică-mea

Urmăriti imaginile și vedeți mai multe declarații ale Larisei IOrdache si ale doctorului Mihai Râșcu, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ruby, declarație făcută în direct! Nimeni nu se aștepta la asta: "Recunosc, mie îmi plac mai mult fetele decât băie... Bodo, solistul trupei Proconsul, mărturisiri extrem de emoționante despre operația suferită: "Atunci m-am gândit la...
Ultimele știri