Căutare Live

Bodo, solistul trupei Proconsul, mărturisiri extrem de emoționante despre operația suferită: "Atunci m-am gândit la copii și la faptul că îmi doresc tare mult să mai stau cu ei și șă-i văd cum cresc" |VIDEO

Trupa Proconsul a fost invitată la Neatza, iar Bodo a făcut declarații impresionante despre perioada de cumpănă din viața sa, dar și despre cei doi copii pe care i-a adoptat.

Bodo vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre perioada de cumpănă prin care a trecut artistul, dupa intervenția la inimă, în urma căreia doctorii i-au montat trei stenturi.

Bodo, mărturisiri extrem de emoționante! Fostul ginere a lui Băsescu a adoptat doi copii! |Video

Tata(Dumnezeu) știe mai bine de ce am eu nevoie, și știe mai bine de ce avem noi nevoie, și știe mai bine ce gânduri avem si ce ne dorim cu adărat. Și dacă tu îți dorești cu adevarat ceva și faci lucrurile exact așa cum trebuie, din prisma lui Dumnezeu, lucrul ăla se întâmpla cu siguranță. Poate nu pe moment, dar la timpul potrivit.

Artistul Bodo a vorbit la Neatza depre clipele grele prin care a trecut și despre momentele în care a realizat cât de serioasă era problema medicala prin care a trecut.

Bodo, solistul trupei Proconsul, în carantină alături de familie. Iată ce activități are artistul

Când am fost pe masă și am văzut pe ecran că era un vas de sânge important si ca se monteaza trei stenturi, atunci m-am gândit la copii si la prieteni si m-am gândit ca îmi doresc tare mult sa mai stau cu ei si șă-i văd cum cresc.

Bodo împreuna cu soția au adoptat doi baieți

Sunt șase ani și jumatate de când Bodo, împreună cu soția sa au adoptat doi băieți, frați,lucru de care sunt foarte mândri și de care se bucură enorm, fiind de parere ca a fost cel mai bun lucru din viața lor.

Ruby, declarație șocantă făcută în direct! Nimeni nu se aștepta la asta: "Recunosc, mie îmi plac mai mult fetele decât băieții" |VIDEO

Bodo împreună cu familia s-au mutat într-o localitate din Argeș, la aproximativ 100 de km de BUcurești, unde soția artistului se ocupa de copiii din comuna, în mod voluntar, organizând de câteva ori pe săptamâna întălniri cu aceștia, în cadrul unui atelier pentru copii.

Râzi în hohote! Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la Limba și Literatura Română! "O scrisoare pierdută a apărut anul trecut, am fost eu la o piesă de teatru cu gagică-mea"

Urmăriți mai multe declarații alte solistului trupei Proconsul, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole
Larisa Iordache a revenit la antrenamente! Gimnasta se pregătește de Jocurile Olimpice de la Tokyo |Video... Dani, recunoaște că îți place! Iubita matinalului, mai sexy ca niciodată, în ie românească! Este total transparentă și l...
Ultimele știri