Antena Căutare

Laura Bretan a revenit în România. Melodia emoționantă pe care a cântat-o soprana de 19 ani care a cucerit America

Laura Bretan a revenit în România pentru o serie de concerte în țara noastră. Tânăra de 18 ani i-a încântat pe fani cu o melodie de excepție, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Colaj cu Laura Bretan Galerie
Laura Bretan a revenit în România pentur o serie de concerte | Instagram & Gettyimages

Laura Bretan a venit în această vară din SUA pentru a concerta în România. Tânăra soprană de 19 ani a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a dezvăluit ce planuri are în sezonul estival: „Am un turneu prin România și înregistrăm niște piese noi. Am niște surprize pe care le voi anunța în curând”, a declarat tânăra soprană la Neatza cu Răzvan și Dani.

Turneul Laurei Bretan începe cu un concert alături de formația italiană Il Volo la Arenenele Romane, pe 8 iulie.

Artista a cântat Live piesa „Wide Awake” la Super Neatza cu Răzvan și Dani, aducând emoție în platou cu vocea ei superbă.

De asemenea, Laura Bretan și-a anunțat fanii că a venit în România, cu ajutorul rețelelor sociale, postând imagini dintr-un parc bucureștean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Laura Bretan, soprana care a cucerit America

Laura Bretan este o soprană româno-americană care a cucerit ambele națiuni cu talentul său. De-a lungul timpului Laura Bretan a cântat în duet cu Michael Bolton, David Foster, Toto Cutugno, sau Rchhi e Poveri.

Laura Bretan are 19 ani și studiază la Colegiul de muzică din Chicago. Tânăra s-a născut în Chicago și a început să cânte de la 4 ani, învățată fiind de mama ei, Rehaela Bretan, româncă originară din Hunedoara. A participat la concursuri de muzică și a cântat în multe țări, precum: Statele Unite, Germania, Italia, Spania, Canada, Anglia, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Vatican, România.

Printre premiile câștigate de Laura Bretan se numără: "Vocea unui înger", acordat de Fundația Safe Haven, Premiul "Excellence Award" la Roma, în 2016 , Premiul internațional "Giuseppe Sciacca" la Vatican, în 2018, Premiul "Noi susținem excelența!" de la organizația Occidentul Românesc din Spania, Premiul Cetățean de onoare al comunei Vama din Satu Mare, în 2019.

Cum a început Laura Bretan să cânte operă

La 13 ani soprana a participat la unul dintre cele mai importante concursuri de talente din SUA, unde a făcut o impresie formidabilă:

„A fost o experiență incredibilă și am învățat foart emulte și sunt foarte recunoscătoare pentru că datorită acestui soț am ajuns până aici”, a povestit Laura Bretan acum 3 ani, la emisiunea Prietenii de la 11.

Artista a mărturisit că în copilărie a cântat pop, iar la operă a trecut odată cu momentul în care i s-a schimbat vocea, la 11 ani.

„M-am schimbat peste noapte de la pop la operă. Să fiu sinceră nu mi-a plăcut la început opera, dar mi se schimba vocea. La vârsta de 11 ani nu am putut să ajung la notele înalte și mă pregăteam pentru un concert de Crăciun și cu o noapte înainte nu puteam să ajung la notele înalte din „Oh, holly night” și dintr-o dată am cântat și așa am rămas”, a declarat tânăra la Antena 1.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x