Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mădălina Bellariu, apariție sexy, în platoul de la Neatza: "Nu puteam să lipsesc de la ziua de naștere a lui Răzvan!"

Mădălina Bellariu este invitată la "Neatza", chiar de ziua lui Răzvan Simion. Actrita din serialul "Sacrificiul" este îmbrăcată extrem de sexy și este o apariție de senzație, în platoul de la Neatza.

Frumoasa actriță din serialul "Sacrificiul", Mădălina Bellariu a fost invitată in platoul de la "Neatza". Actrița este o adevărată apariție și a înseninat ziua matinalilor cu prezența ei.

Cum arată viața în izolare pentru Mădălina Bellariu Ion. Actrița din Sacrficiul a mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face după relaxarea măsurilor

Frumoasa Mădălina a povestit despre proiectele ei profesionale și despre serialul The Young Pope, în care frumoasa româncă a jucat.

Mădălina Bellariu, apariție sexy, în platoul de la Neatza: "Nu puteam să lipsesc de la ziua de naștere a lui Răzvan!"

Intervievată de carismaticii prezentatori de la Neatza, Mădălina a fost întrebată dacă a avut până acum vreo relație cu vreun coleg actor. Răspunsul brunetei nu a întârziat să apară și a fost unul negativ, însă a recunoscut că a fost cu cineva din industria filmului.

Cine este Mădălina Bellariu Ion

Mădălina Bellariu Ion a studiat actoria la Londra și a jucat în filme și seriale de marcă în limba engleză și italiană.

Fiul lui Johnny Depp, identic cu tatăl său! Cei doi se aseamănă perfect! |Foto

Mădălina a fost selectată de regizorul Paolo Sorrentino pentru rolul ispitei lui Jude Law în serialul de succes "The Young Pope".

În 2017, Mădălin Bellariu a câștigat locul doi la categoria Corporate Image Films din cadrul Premiilor Cannes Corporate Media&TV pentru scurt metrajul "Love You Papa".

Răzvan Simion, surpriză uriașă de ziua lui! Ce cadou complet neașteptat a primit, în timpul emisiunii Neatza

Urmăriti mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Video