Antena Căutare

Răzvan Simion, surpriză uriașă de ziua lui! Ce cadou complet neașteptat a primit, în timpul emisiunii Neatza

Răzvan Simion a împlinit 40 de ani. De ziua prezentatorului, colegii i-au pregătit o surpriză uriașă. Momentul a început cu un număr de magie și s-a încheiat cu urări în cor, voie bună, veselie, dar si un cadou inedit, la final.

Magicianul Robert Tudor a fost cel care și-a făcut intrarea pe scenă, pregătit cu momente de magie, create pentru ziua lui Răzvan Simion. Tot el a făcut și introducerea momentului pregătit de colegi, special pentru sărbătorit.

Previziuni astrale în materie de dragoste pentru Răzvan Simion: Vor fi două rivale care se vor lupta pentru inima lui

Ce cadou surpriză a primit Răzvan Simion de ziua lui, în timpul emisiunii Neatza

Îmbrăcat într-un costum de cioban, magicianul a realizat mai multe numere senzaționale de magie, special concepute pentru de ziua de naștere a îndrăgitului prezentator.

Momentul invitatului, care și-a făcut apariția în platou îmbrăcat precum un oier, a adus zâmbete pe fața lui Răzvan Simion, care astăzi schimbă prefixul. Robert a venit însoțit și de un miel, pe care la final i l-a dăruit sărbătoritului! Asta da surpriză!

La mulți ani, Răzvan Simion! Imagini de senzație cu îndrăgitul prezentator de la Neatza

După mai multe numere de magie pregătite de Robert, surpriza cea mare a venit din partea colegilor, dar și a unor invitați care și-au făcut apariția în mod neașteptat în platoul de la Neatza, spre surprinderea lui Răzvan Simion!

Cu surle și trâmbițe, confetii și dulciuri, care îl reprezentau pe Răzvan Simion în toate ipostazele, colegii matinalului au creat emoție și bunădispoziție.

Moment emoționant la Neatza cu Răzvan și Dani! Florin Ristei îi face o dedicație muzicală lui Răzvan Simion: Piesa asta este doar pentru tine!

"Iată ce înseamnă cultul personalitătii, îl avem pe Răzvan în toate ipostazele, și tânăr și bătrân și serios și sărac", au fost cuvintele colegului său Dani, care arăta telespectatorilor dulciurile special pregătite pentru aniversarea colegului său.

Urmăriți în clipul video de mai sus momentul în care colegii și invitații i-au pregătit o surpriză lui Răzvan Simion, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, cheltuieli neprevăzute! Gabriela este răspunzătoare! "Simt că urmează niște cumpărături" |Video... Mădălina Bellariu, apariție sexy, în platoul de la Neatza: "Nu puteam să lipsesc de la ziua de naștere a lui Răzvan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x