Antena Căutare

„Cea mai sexy mămică” i-a trebuit?! Șerban Copoț, speriat că va lua bătaie de la soție: „În seara asta, sigur dorm în frig”

Lui Șerban Copoț, juratul concursului Cea mai sexy mămică, îi este teamă că va lua bătaie de la soția sa pentru că a acceptat să vină la emisiune.

Lui Șerban Copoț, juratul concursului „Cea mai sexy mămică”, îi este teamă că va lua bătaie de la soția sa pentru că a acceptat să vină la emisiune.

„Credem în femeile care, după ce aduc pe lume un puiuț sau mai mulți, nu se opresc din tot ce făceau înainte. Ba din contră, viața lor devine un pic mai condimentată, mai agitată. Cu toate astea, ele nu renunță să fie, în primul rând, femei”, a spus Răzvan.

Juriul pare să fie din ce în ce mai încurcat. Alegerea e grea. Panica se vede limpede pe fața lui Șerban Copoț.

Ca să facă o departajare între finaliste, juriul le-a pregătit câte o întrebare.

„Eu cred c-am venit aici ca să-mi iau bătaie acasă! În seara asta iar o să dorm în frig”, a spus Șerban, înainte de a-și pune întrebare.

Cum s-au descurcat finalistele „Cea mai sexy mămică” la ultima probă a concursului, în materialul video de mai sus.

Oare soții lor știau ce au acasă? Finalistele „Cea mai sexy mămică” s-au transformat în fotomodele... Doar una este câștigătoare! Monica Radu a fost aleasă „Cea mai sexy mămică din 2019”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x