Antena Căutare

Cine știe să își folosească mâinile cel mai bine? Sexy mămicile au trecut la proba de lucru...manual! „Ăsta e un crevete sau o șopârlă călcată de mașină?”

Au făcut sport, au dansat. Următoarea probă pentru finalistele „Cea mai sexy mămică” implică puțin lucru...manual! Să vedem cum știu să își folosească mâinile, atunci când au de construit ceva din plastilină.

Au făcut sport, au dansat. Următoarea probă pentru finalistele „Cea mai sexy mămică” implică puțin lucru...manual! Să vedem cum știu să își folosească mâinile, atunci când au de construit ceva din plastilină.

„Fiecare are pe o foaie trei nume de obiecte ce pot fi ușor modelate. Pentru fiecare obiect, concurentele au la dispoziție 30 de secunde. Rând pe rând, câte un membru al juriului trebuie să dibuiască ce obiect a modelat mămica în 30 de secunde”, a exlicat Dani.

Care dintre finalistele care se bat pentru titlul de „Cea mai sexy mămică” este și cea mai îndemânatică? Răspunsul, în materialul video de mai sus!

Bombeeee! „Asereje” și „Macarena”, date gata de sexy mămicile de la „Neatza”: „Să schimbăm pe manele, se poate?”... Jungla s-a umplut de „fiare” sexy! Provocarea mămicilor: imitați 3 animale sălbatice în 5 secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x