Antena Căutare

Doar una este câștigătoare! Monica Radu a fost aleasă „Cea mai sexy mămică din 2019”!

Emoțiile au luat sfârșit! Juriul a ales care dintre finaliste merită titlul „Cea mai sexy mămică” și excursia de lux din Santorini. 

Emoțiile au luat sfârșit! Juriul a ales care dintre finaliste merită titlul „Cea mai sexy mămică” și excursia de lux din Santorini.

Juriul nostru, indecis la începutul competiției, și-a dat frâu liber inițiativei. A pus întrebări, a studiat concurentele. Jurați, ați ajuns la un consens?”, a întrebat Răzvan.

„Foarte greu! Mă așteptam să fie mai ușor...Nu-mi place să fiu jurat. Mai bine să sară cu bicicleta pe mine”, a spus Șerban.

Diana Munteanu era cea mai nerăbdătoare să anunțe marea câștigătoare. „E greu să alegi din cinci mămici care, din punctul meu de vedere, sunt toate foarte sexy. Noi vă apreciem pe toate.”

Cu plicul în mână, Răzvan anunță câștigătoarea: „Spune că are buzele Angelinei Jolie, că e pregătită pentru celebritate, că are abilități supereroice cu copiii și casa. Câștigătoarea noastră are 27 de ani și se numește Monica Radu!”

„Cea mai sexy mămică” i-a trebuit?! Șerban Copoț, speriat că va lua bătaie de la soție: „În seara asta, sigur dorm în fr... Se însoară Dani Oțil? Matinalul Antenei 1 a anunțat lista invitaților pentru nunta sa: „Sunt destui, care trebuie să vin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x