Antena Căutare

Maria Lara Alexandra Popa, sportiva care a impresionat o lume întreagă cu dimensiunile sale perfecte: „Am luat titlul de Miss Universe 2019 la Culturism Natural”

Maria Lara Alexandra Popa, o frumoasă olteancă originară din Calafat, județul Dolj, a devenit noua Miss Universe 2019 la Culturism Natural. Sportiva este singura din istoria culturismului natural românesc care a obținut acest titlu.

Maria Lara Alexandra Popa, sportiva care a impresionat o lume întreagă cu dimensiunile sale perfecte: „Am luat titlul de Miss Universe 2019 la Culturism Natural” Galerie
Maria Lara Alexandra Popa

De ce este mândră de titlul ei? Pentru că premiul la categoria natural înseamnă că aceasta și-a definit corpul dor prin alimentație și antrenament, fără suplimente sau substanțe care să o ajute în creștere.

Alexandra încurajează pasionații de competiții sportive să nu renunțe și să se antreneze din greu, pentru că vor avea o satisfacție mai mare atunci când vor câștiga.

Chiar și când ești bolnav trebuie să vezi partea bună a lucrurilor! Răzvan Simion spune cel mai tare banc: „Am fost în c... Rubrica de bucătăreală! Răzvan Simion și Dani Oțil învață să facă covrigi: „Cu cât mai lung cu atât mai bine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x