Antena Căutare

Marius Moga, la Neatza! Morandi are o piesă nou-nouță: "Professional Liar", hitul toamnei 2019

După frenezia provocata de "Kalinka", Morandi revine în forţă cu melodia "Professional Liar". Piesa compusa tot de Randi si Marius Moga are un sound disco electronic, iar cei doi au venit în platoul de la "Neatza" să explice care este secretul succesului uriaș pe care îl au în muzica românească.

După frenezia provocata de "Kalinka", Morandi revine în forţă cu melodia "Professional Liar". Piesa compusa tot de Randi si Marius Moga are un sound disco electronic, iar cei doi au venit în platoul de la "Neatza" să explice care este secretul succesului uriaș pe care îl au în muzica românească.

„Professional Liar” este a doua piesa de pe noul album in lucru si continua direcțta muzicala fresh, electronic dance, pastrand totodata accentele melancolice si profunde pentru care muzica Morandi a ajuns sa fie cunoscuta.

Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu si a fost filmat in Bucuresti, intr-un decor futuristic, electric, inspirat de un viitor dominat de tehnologie, roboti si inteligenta artificiala. Daca ar trebui sa vorbim despre cifrele obtinute de Kalinka peste hotare, trebuie mentionat ca videoclipul piesei a adunat peste 72.000.000 de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost pe primele locuri in topurile digitale de pe Spotify si Apple Music, dar si in cele radio & TV, din tari precum Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Ucraina, Germania.

Ai făcut vreodată exerciții pentru creier? Capacitatea de concentrare şi memoria pot fi îmbunătățite... Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să primești ajutor gratuit dacă ai drepresie și anxietate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x