Antena Căutare

Moment emoționant în platoul de la Neatza. Mircea Baniciu și Ana Baniciu, prima lor colaborare muzicală: „A spus că nu plânge”

Mircea Baniciu și Ana Baniciu au lansat prima piesă împreună. Cei doi au fost prezenți în pltoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, unde au creat un moment emoționant.

Colaj cu Mircea și Ana Baniciu la Neatza Galerie
Ana Baniciu și Mircea Baniciu, apariție emoționantă la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Ana Baniciu a dorit să câte o piesă alături de tatăl său, care să aibă legătură cu frumoasa ei copilărie. În videoclip apar imagini din arhiva peronală, cu familia lui Mircea Baniciu de acum mai bine de două decenii.

„Cu patul făcut, cu stele la geam

Ce îmi amintesc de tot ce iubeam

Până și ursul de pluș eu l-am păstrat

Dar tot a plecat copilul din mine”, sunt versurile pe care cei doi, tată și fiică, le cântă la refren.

Citește și: Ana Baniciu, mesaj emoționant pentru viitorul său soț. Ce mesaj i-a transmis artista lui Eduard Kovacs: „Cel mai bun om”

Ana Baniciu și Mircea Baniciu, apariție emoționantă la Super Neatza cu Răzvan și Dani

După ce au cântat piesa „Copilul”, Ana Baniciu și Mircea Baniciu au vorbit despre acest proiect:

„Ați rămas pe gânduri! Mircea a zis că nu plânge, dar văd că… Suntem emoționați. Sunt niște zile super emoționante odată cu lansarea acestei piese și ne bucurăm că e prima oară când am făcut treaba asta după zeci de ani. Noi am mai cântat de nenumărate ori împreună, dar să facem o piesă a noastră, nu”, a spus fiica lui Mircea Baniciu.

Mircea Baniciu a ținut să precizeze că fiica lui este cea care a scris mare parte din text și care „a condus” acest proiect.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Ana Baniciu după ce a participat la Asia Express. Vedeta a spus totul într-un interviu exclusiv

„Ana este numărul 1 în combinația asta de cântec și versuri. S-a străduit să facă momentul ăsta foarte apropiat de momentele ei de copilărie, care au fost importante și pentru ea și pentru mine. S-a imprimat starea asta pe cântec”

Artistul Mircea Baniciu a ținut să precizeze că el nu și-a dorit ca fiica lui să intre în industria muzicală, fiind conștient de greutățile pe care le-ar putea întâmpina. Mircea Baniciu i-a creat o traiectorie în educație fiicei sale încă de la grădiniță, dar aceasta a dorit să-i calce pe urme tatălui în domeniul artistic. În ciuda studiilor superioare în limba germană pe care ea le-a urmat, Ana Baniciu dorit să se îndrepte spre muzică, așa cum și Mircea Baniciu era component al trupei Pheonix în studenție.

„Am 30 de ani. A zis tata că m-am călit. El n-a vrut să mă bag în muzică”, a spus Ana Baniciu într-un dialog cu Florin Ristei la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea Baniciu

„Te-am înscris la grădinița germană, la școala germană, la liceul german. Eu fiind timișorean aveam o chestie pentru disciplina germnană. S-a înscris la facultate în germană și apoi o întreb și te apuci de cântat? Și îmi zice: păi tu cum ai făcut? Că și eu am terminat o facultate, arhitectură”, a povestit Mircea Baniciu.

Artiștii au dezvăluit imagini din arhiva personală.

Super Neatza, 31 mai 2023. Rețeta unui Cold Brew perfect cu care să îi surprinzi pe apropiați în zilele călduroase de va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x