Antena Căutare

Nașa Roxana Ionescu a încins atmosfera la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Cum au arătat ținutele „Mamei Natură”

Roxana Ionescu, cunoscută sub numele de „Mama Natură” a strălucit în rolul său de nașă pe care l-a avut la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

Colaj cu Rocana Ionescu, Tinu Vidaicu, Gabriela și Dani Oțil Galerie
Mama Natură a încins atmosfera la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu | Instagram

Nașii lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu sunt Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Mama Natură și soțul său sunt foarte buni prieteni cu prezentatorul de la Neatza și soția sa, le-au fost nași la cununia civilă de pe 15 mai 2021, și i-au cununat și în fața ui Dumnezeu, la nunta de pe 30 iulie 2023. Desigur, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au avut ținute spectaculoase la nunta la care au fost nași.

Mama Natură a avut o rochie deosebită, de culoare magenta, sau purpuriu închis. Frumoasa Roxana Ionescu i-a încântat pe nuntași cu apariția ei superbă. Rochia mulată i-a evidențiat formele voluptoase. Cu un decolteu adânc și o crăpătură adână pe picior, nașa a strălucit la brațul soțului ei.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu i-au nășit pe Dani Oțil și pe Gabriela Prisăcariu

Tinu Vidaicu a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare ținându-și de mână soția, cei doi fiind un exemplu de eleganță la nunta finilor lor.

Citește și: Cum a arătat a doua ținută de nuntă a Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani s-a schimbat la miezul nopții într-o rochie mai lejeră

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La petrecere, Roxana Ionescu a purtat o rochie roșie ca focul și sandale asortate. Nașa a fost extrem de senuzla aîn rochia ei lungă, cu crăpăturâ adâncă pe picior și cu o trenă, spatele gol și o fundă în dreptul taleiei, car ei-a evidențiat silueta.

Roxana Ionescu s-a căsătorit pe 20 februarie 2020 cu Tinu Vidaicu, după o relație de 5 ani.

Citește și: Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, cavaler de onoare la nunta părinților săi. Cum a arătat micuțul Tiago la patru ace

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios pe data de 30 iulie 2023. Gabriela a devenit oficial doamna Oțil în urmă cu mai bine de 2 ani. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil pe 15 mai 2021, însă și-au dorit să facă și cununia religioasă, urmată de o petrecere cu fast.

Așadar, Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit religios pe data de 30 iulie 2023 și au avut parte de o petrecere superbă. Mireasa s-a aflat în centrul atenției, dar și al distracției și pentru a avea o mai mare libertate în mișcări, soția lui Dani Oțil a apelat la o rochie mai lejeră.

Nuntașii au imortalizat momentele de la eveniment, reușind să-i surprindă pe cei doi miri la importantul eveniment din viața lor. Ramona Olaru a filmat-o pe nașa Roxana Ionescu când și-a dat la o parte materialul rochiei de pe picior.

Nașii Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu le-au fost alături pe ringul de dans celor doi miri. Invitați de seamă la acest eveniment au fost membrii echipei Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, cavaler de onoare la nunta părinților săi. Cum a arătat micuțul Tiago la ... Daliana Raducan, apariție ravisantă la brațul lui Răzvan Simion. Cum au arătat cei doi la nunta Gabrielei și a lui Dani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x