Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 28 mai. Rețeta simplă și delicioasă de Smash Burger care îți lasă gura apă

În ediția din 28 mai de Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a gătit o rețetă super delicioasă cu ajutorul ingredientelor de la Penny.

colaj din neatza cu nicolai tand si ristei in bucatarie Galerie
În ediția din 28 mai de Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a gătit o rețetă super delicioasă cu ajutorul ingredientelor de la Penny. | A1

Chef Nicolai Tand se bazează întotdeauna pe produsele de la măcelăria Penny și astfel reușește să obțină cele mai gustoase preparate.

Astăzi chef Nicolai Tand face un burger din carne de vită. El spune că e important să fie și grăsime în proporție de 20-25%.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

Care e secretul celui mai bun Smash Burger

Rețeta simplă și delicioasă de Smash Burger care îți lasă gura apă

Secretul unul Smash Burger este chifteaua foarte subțire. Pe fiecare felie de chiftea, după ce este presată cum trebuie, chef Nicolai Tand pune o felie de brânză cheddar.

Înainte de face chiftele din carne și a le presa să fie foarte subțiri, chef Nicolai Tand a spus că e foarte important să pregătească restul ingredientelor. Tocmai de aceea, a zis că trebuie să taie rondele ceapa, roșiile și castraveții murați.

Tot la Penny a găsit și sosuri proaspete care îl vor ajuta în această rețetă de burgeri să aducă un plus de savoare preparatului său.

Motivul pentru care alege mereu carne de la măcelăria Penny este prospețimea și faptul că ei lucrează cu fermierii locali.

Ingrediente Smash Burger pregătit de chef Nicolai Tand

  • 500 grame carne tocată de (miel,vita,porc)
  • 500 grame bacon
  • 1 kg roșii
  • 500 g ceapă
  • 1 pachet brânză cheddar feliată
  • Maioneză
  • Ketchup
  • Chifle pentru hamburger

Mod de preparare Smash Burger

Carnea se condimentează cu sare și piper, iar apoi se fac forme pentru burgeri subțiri de 1 cm.
Carnea se pune în tigaie și se presează, astfel încât să devină și mai subțiri. Să fie smashed!
Pe fiecare bucată de carne aflată în tigaie se așază o felie de brânză cheddar și se lasă până se topește.

Bacon-ul se trage la tigaie. Ceapa, castravetele murat și roșiile se taie rondele. Maioneza și ketchup-ul se amestecă împreună pentru a obține un sos delicious. Apoi se montează burgerii și se servesc calzi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x