Antena Căutare

Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu de la Observator, declarații despre prima zi de muncă: ”Colegul care m-a inițiat m-a băgat direct în pâine!”

Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu, cele trei prezentatoare de la ”Obervator”, au venit, în zi de sărbătoare, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde și-au amintit cum au decurs primele lor zile la Antena 1. 

E sărbătoare mare în familia Antenei 1, care împlinește 26 de ani de existență pe piața media, iar cele trei prezentatoare au oferit detalii inedite despre primele lor zile în televiziune.

”N-aveam măsuța mea, mă chinuiam să o împart cu cineva. Primul reportaj a fost la piața de flori, încercam să găsim niște oferte, niște prețuri. Colegul care m-a inițiat m-a băgat direct în pâine.”, a mărturisit Andreea.

”Prima zi în Antena a fost chiar de ziua mea, în urmă cu trei ani. Eu am avut măsuța mea de la început, am început ca redactor, iar apoi ca prezentare.”, a dezvăluit Nadina, iar Dani nu s-a putut abține și a completat-o: ”E foarte clar de ce te-au mutat din redacție. Nu mai vedeau de claia asta de păr.”, a glumit el.

De cealaltă parte, Rose a mărturisit că a început să facă practică și apoi a fost în angajată.

”În prima mea zi de muncă la Antena 1 am făcut un reportaj despre piesele de teatru care se joacă în bistrouri. Tot atunci am făcut și un moment de stand up și s-a dat pe post, deși nu mă așteptam. Am fost foarte mândră de treaba asta, pentru că era prima dată când eram doar eu și operatorul.”, a spus Andreea.


Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României. Meteorologii au vești proaste: ”Temperaturile scad d... Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu, cum nu le-ai văzut niciodată la Observator. Au înghiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x