Antena Căutare

Mariana Calfa, cu găina la Neatza cu Răzvan și Dani: Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc!”

Mariana Calfa a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu găina ei preferată. ”Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc”, a comentat artista.

Mariana Calfa a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu găina ei preferată. ”Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc”, a comentat artista.

După ce l-a făcut cunoscut lumii pe cocoșul Fernando, acum Mariana Calfa o face vedetă pe una dintre ”gagicile” acestuia. Este vorba despre o găină pitică, așa cum o descrie Mariana Calfa, vedetă în viitoarele clipuri ale artistei.

De altfel, la Neatza cu Răzvan și Dani, Mariana Calfa a povesti că a avut 85 de găini, însă a peferat să le doneze pe multe dintre ele, dar nu să le gătească. ”Am donat foarte multe dintre ele vara asta și am mai păstrat doar câteva. Le-am donat pe Facebook, pe la vecini, am vrut să le dau cadou”, afirmă artista la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Hai să colorăm blocurile gri”, cea mai tare piesă a momentului! Trupa El Negro, moment de senzație la Neatza cu Răzvan ... Cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în 1920, a fost dezvăluită! O poți face chiar tu! „Rog a nu trăda secretul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x