Antena Căutare

Flavia Mihășan, pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Mă rostogolesc ca bilă, dar abia aștept să vină bebe!” 

Flavia Mihășan este însărcinată în nouă luni de zile și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge bebelușul în brațe. 

Flavia Mihășan este însărcinată în nouă luni de zile și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge bebelușul în brațe.

Astăzi, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, colega matinalilor a vorbit despre cum se simte în această perioadă.

Citește și: Șase ani de ”Neatza”, șase cele mai spectaculoase momente cu Flavia Mihășan! Îți aduci aminte când a dansat bachata cu Dani! Imaginile pe care trebuie să le vezi!

”Mănânc sushi, dar este făcut cu pește gătit. Da, am rămas vegetariană în timpul sarcinii, medicii mi-au zis că e în regulă. Sunt vegetariană de 12 ani. Sunt în nouă luni și abia aștept să vin bebe. Eu mă rostogolesc ca o bilă. Sunt pregătită. Toate femeile care au născut îmi spun să folosesc perioada asta ca să dorm, dar eu nu prea pot să dorm, am insomnii, mă ridic să merg la baie de 25 de ori la baie. Abia aștept să vină bebe, ca să simt că am de ce să nu dorm.”, a mărturisit Flavia.

Citește și: Flavia Mihășan părăsește echipa ”Neatza”! Dani Oțil a făcut anunțul: ”Ne va privi de acasă, alături de burtica ei!”

De asemenea, ea a dezvăluit că a ales două nume pentru copil, însă nu se poate decide asupra unuia. Ba mai mult, spune că intenționează să nască natural.

”Are și un nume, de fapt are două, în funcție de cum arată o să decid atunci. Chiar ieri am fost la control, aș vrea să nasc natural, e întors, e destul de jos, nu știam că se vede în poze. O iau razna, nu pot să stau. E foarte activ, se mișcă foarte tare. Am avut o sarcină super ușoară. M-am bucurat de această perioadă.”, a mai spus Flavia.

Ianna Novac, ex A.S.I.A, va deveni mamă de băiat: ”Primele luni de sarcină au fost grele. Am fost neom!”... Ramona Olaru, certată în direct de către Dani Oțil: ”Nu mai tuși în microfon, că mă omori!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x