Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Ce făcea Ramona Olaru înainte să devină celebră! Blonda focoasă a mărturisit totul: ”Am fost ospătăriță la barul din sat!”

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre primul job pe care l-a avut pe când era doar o puștoaică. 

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre primul job pe care l-a avut pe când era doar o puștoaică.

Citește și: Diana Munteanu și Ramona Olaru, duel de scrimă la Prietenii de la 11

Astfel, sexy asistenta care a reușit să cucerească inimile românilor a mărturisit că primul job pe care l-a avut a fost de ospătăriță la barul din sat.

Citește și: Ramona Olaru a rămas blocată în mașina lui Florin Ristei

”Da, eram ospătăriță. S-ar putea să fi trecut de multe ori pe acolo, pentru că era pe drumul vechi, între București-Constanța. Eram sub acoperire.”, a mărturisit Ramona.

Ramona Olaru s-a alăturat echipei Neatza cu Răzvan și Dani la începutul lunii martie, după ce Flavia Mihășan a intrat în concediu pentru a deveni mamă pentru prima oară.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!