Antena Căutare

Cătălin Oprișan s-a dezlănțuit în Piața Obor, lângă grătarul cu mici! Răzvan: „A plecat cu o găleată de vinarom, că el așa se întoarce de acolo”

De Ziua Internațională a Cititului Împreună, Marian Duță și Cătălin Oprișan de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani au mers în Piața Obor să vadă "Colțul de cultură"! 

A fost o zi extrem de fericită pentru Cătălin Oprișan, care a mers în celebra Piață Obor ca să vadă nu doar dacă vestiții mici mai sunt la fel de buni, ci și să descopere Colțul de Cultură!

Simpaticul Marian Duță i-a făcut lui Oprișan o surpriză de zile mari, ducându-l în Piața Obor: miros îmbietor de mici, muzică bună pe fundal și...un raft cu „cărți de citit, nu de dosit”, la Colțul de Cultură!

„Veni, vidi...micii”, acesta este semnul care anunță locul în care se află raftul cu minuni ale literaturii.

Nu au zăbovit mult și s-au îndreptat către locul în care sfârâiau pe grătar mult iubiții mici. Cu o închinăciune și multă pioșenie, Cătălin s-a așezat „cu fața la producție”, savurând aromele din jur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a urmat? Află totul urmărind materialul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ca să te amuzi copios!

Dani Oțil, pregătit să devină tată! Ce detaliu complet neașteptat a dezvăluit în emisiune... Câinii maidanezi din România devin doctori pentru oameni! Ce știu să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x