Căutare Live

Prea sexy pentru costumul de baie! Patricia Niculae, junioara de la Bikini Fitness, a arătat cu ce se laudă! „Ce să zic...Doamne ajută!”

Când a apărut Patricia Niculae, s-a lăsat liniștea în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Junioara de la Bikini Fitness a făcut o demonstrație incendiară, iar Dani Oțil nu a rămas indiferent: „Doamne ajută!”

Când a apărut Patricia Niculae, s-a lăsat liniștea în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Junioara de la Bikini Fitness a făcut o demonstrație incendiară, iar Dani Oțil nu a rămas indiferent: „Doamne ajută!”

Patricia Niculae, junioara la Bikini Fitness, a câștigat medalia de bronz la Campionatele Balcanice de Culturism și Fitness, din Grecia, unde echipa României s-a clasat pe locul 1 pe națiuni, obținând un număr de 26 de medalii (12 de aur, opt de argint și șase de bronz).

Simina este convinsă că fiica ei, Amalia, este un „superbebe”! „Cred că a simțit că ceva se întâmplă azi”... Jo și iubitul ei, Juno, în fața provocării celor cinci secunde! Ce nume nu își doresc pentru copiii lor?...
Ultimele știri