Antena Căutare

Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu, cum nu le-ai văzut niciodată la Observator. Au înghițit bezele moi și s-au distrat pe cinste: ”Nu vă puneți cu Moldova!”

E sărbătoare la Antena 1, care împlinește 26 de ani de existență pe piața media, iar fetele de la Observator, tinerele vlăstare ale televiziunii, după cum le-a numit Dani Oțil, au venit la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu, prezentatoarele de la Observator au fost invitate în platoul emisiunii de la Antena 1. Au vorbit despre primele lor zile de muncă, iar apoi, evident, au acceptat provocarea matinalilor.

Fără să stea pe gânduri și dornice de experiențe noi, cele trei prezentatoare de la Observator s-au ”duelat” cu matinalii la provocarea ”Iepurași Drăgălași”, o probă ce presupune înghițirea a cât mai multe marshmallows (bezele moi) și rostirea, cât mai clară, a celor două cuvinte - ”Iepurași Drăgălași”

Cine s-a descurcat cel mai bine, vedeți în clipul de mai sus! Cu siguranță vă veți amuza teribil.


Antena 1, 26 de ani. Andreea Gherasim, Rose Stan și Nadina Zissu de la Observator, declarații despre prima zi de muncă: ... Antena 1, 26 de ani. Monica Anghel, dezvăluiri despre experiența ”Te cunosc de undeva!”: ”M-a ajutat să-mi amintesc de D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x