Antena Căutare

Super-mămica Andreea Bălan a făcut un show excepțional! Cum va petrece ultimul Crăciun în 3, înainte de nașterea celui de-al doilea copilaș

Super-mămică, super-artistă, super-femeie! Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andreea Bălan, însărcinată în luna a șaptea, a făcut un show de excepție, cu melodia „Fantezie de iarnă".

Super-mămică, super-artistă, super-femeie! Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andreea Bălan, însărcinată în luna a șaptea, a oferit un moment de excepție, cu melodia „Fantezie de iarnă".

Se anunță o perioadă aglomerată pentru Andreea Bălan. Chiar dacă al 13-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” s-a încheiat, artista nu are niciun moment de pauză, luna decembrie fiind plină de concerte.

Andreea Bălan este însărcinată în luna a șaptea și va deveni mămică, din nou, în luna martie. După o pauză de câteva săptămâni, artista promite că va reveni, în luna aprilie, cu un nou show.

Românca pe care Maluma a păcălit-o să îl sărute! Rawanne a povestit totul despre sărutul pe care l-au văzut câteva mii d... Raluca Răducanu, aleasă de „X Factor Global” în „Top 5 Cele Mai Bune Momente ale Anului 2018”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x