Antena Căutare

Dr Nandi, celebrul realizator al talk-show-ului "Ask Dr. Nandi": "Secretul unei vieţi sănătoase este simplu. Nu are legătură cu medicamentele"

Dr. Nandi este o emblemă a medicinii în Statele Unite ale Americii, dar și în India, țara sa natală. Realizator al talk-show-ului Ask Dr. Nandi, prezentatorul, care deține și un premiu Emmy, a venit la "Neatza cu Razvan si Dani". Va putea fi urmărit în exclusivitate la Antena 1, dar și pe AntenaPlay.

Dr. Nandi este o emblemă a medicinii în Statele Unite ale Americii, dar și în India, țara sa natală. Realizator al talk-show-ului Ask Dr. Nandi, prezentatorul, care deține și un premiu Emmy, a venit la "Neatza cu Razvan si Dani". Emisiunea va putea fi urmărită în exclusivitate pe AntenaPlay, aici > https://antenaplay.ro/dr-nandi

"Ask Dr Nandi", talk-show-ul medical, va putea fi urmărit în exclusivitate în Romania pe platforma AntenaPlay, în variantă integrală. "Ask Dr. Nandi” este una dintre cele mai cunoscute emisiuni medicale din America. Talk show-ul a fost creat nu doar cu scopul de a aborda subiecte despre sănătate, nutriție, stil de viață, ci și de a-i ajuta pe cei invitați să găsească soluții la problemele cu care se confruntă. Realizatorul emisiunii, însuși Dr. Nandi, este cel care a dezvoltat conceptul prin care orice individ se poate transforma într-un erou al propriei vieți, dacă respectă un stil de viață echilibrat.

Dr. Nandi este soț, tată, prieten, vecin. Este persoana potrivită care poate oferi din experința și cunoștințele proprii un sfat și o îndrumare pentru o viață mai bună, iar emisiunea sa medicală informativă se diferențiază și este o sursă de inspirație și de ajutor pentru toți cei care o urmăresc.

Dr. Nandi poate fi urmãrit pe AntenaPlay.ro, aici> https://antenaplay.ro/dr-nandi

10 sporturi cu sportivi de nota 10! Ilie Năstase, în genunchi în faţa Nadiei Comăneci... Dr. Nandi a descoperit mâncarea tradiţională românească: "La noi în ţară, porcul e cea mai bună legumă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x