Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani și Răzvan la munte! Invitație la ski de Paște! La Sinaia, la Cota 2000, se poate schia pe cinci pârtii! Ce spun specialiștii

 
+2 click pentru
galerie

Paște inedit pe pârtia de la Sinaia, pentru toți românii! Până când vor fi deschise pârtiile de pe Valea Soarelui și unde se va putea schia în condiții perfecte:

Marian Duță, reporterul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" se află la Sinaia, unde i s-au lipit mâinile de microfon. La o temperatură de -4 grade și pe un vânt anevoios, Duță vorbește cu Maria Floricica, administrator al domeniului schiabil Sinaia, despre perspectivele de a schia de 1 mai.
Se pare că în acest moment vremea este propice pentru cel mai iubit sport al iernii și cu puțin noroc, iubitorii de schi vor avea parte de un 1 mai excetric.
 Colegii din platoul de la "Neatza Răzvan și Dani" au observat în timpul interviului un detaliu ieșit din comun pe fața lui Duță, motiv de glume și miștouri pe seama lui.

Urmărește momentul video și vezi cu ce personaj supererou este asemănat Marian: 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe