Antena Căutare

Numai "bunăciuni" în farfurie! Ziua Recoltei, sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani! Oțil: Zici că suntem Peaky Blinders

Sărbătoare mare în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani". Răzvan Simion și Dani Oțil, simpaticii matinali, au dat startul petrecerii de "Ziua Recoltei". Când e vorba de bucate tradiționale, nimic nu le stă în cale. 

Sărbătoare mare în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani". Răzvan Simion și Dani Oțil, simpaticii matinali, au dat startul petrecerii de "Ziua Recoltei".

Mai ales că ziua de 9 octombrie este ocazia perfectă pentru o vizită din partea președintelui Federației Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, Călin Matieș, care a venit la "Neatza cu Răzvan și Dani" cu multe produse tradiționale românești, numai bune de degustat pe timp de toamnă.

Când e vorba de bucate tradiționale, nimic nu le stă în cale băieților noștri!

Neatza cu Răzvan şi Dani. Povestea prietenilor care transformă fiarele ruginite în bijuterii pe roți: ”Am renunțat la me... Concertul de Crăciun, marca Ștefan Bănică, sărbătorește în decembrie majoratul: "18 ani de tradiție neîntreruptă!&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x