Antena Căutare

Numărul de la mașină poate spune multe despre șofer și ce incidente ar putea avea în trafic. La ce trebuie să fie atent

Numerologul Corina Stratulat ne spune la ce trebuie să fim atenți atunci când suntem la volan, prin intermediul numărului de la mașină. ”Mașina primește o anumită vibrație prin număr. Pentru a-l interpreta trebuie să facem calculul cifrelor, însă și literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2”, a spus aceasta.

familie cu copil si catel in masina Galerie
Numerologul Corina Stratulat vorbește despre semnificația numerelor de la mașină în viața șoferilor și ce evenimente neplăcute pot apărea în trafic. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat vorbește despre semnificația numerelor de la mașină în viața șoferilor și ce evenimente neplăcute pot apărea în trafic.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele, conform metodei lui Pitagora, au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet.

Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului, care reprezintă județul.

E foarte important să cunoaștem acest număr pentru că mașina e un spațiu în care petrecem destul de mult timp. Avem o anumită vibrație care ne este favorabilă sau nu. Proprietarul mașinii trebuie să știe câteva lucruri legate de acest număr.

Ce spune numărul mașinii despre șofer

Numărul mașinii 1 – Pentru acești șoferi este foarte important să nu intre în competiții și să nu încerce să demonstreze ceva. Numărul 1 este nervos și este indicat să nu conducă nervoși. De asemenea, această mașină recunoaște un singur proprietar.

Citește și: Care sunt calitățile cheie în funcție de cifra destinului. Ce ne dezvăluie numerologul Corina Stratulat

Numărul mașinii 2 – Această mașină e ca o femeie, foarte capricioasă. Trebuie să evităm certurile și discuțiile sensibile în mașină, mai ales cele de cuplu. Această mașină are nevoie de un șofer încrezător.

Numărul mașinii 3 – Mașina aceasta vrea un șofer care să o cunoască foarte bine, inclusiv lucrurile tehnice. Aceasta e o mașină ideală pentru adolescenți și studenți.

Numărul mașinii 4 – Aceasta e o mașină potrivită pentru familie, cu mulți copii, care e obișnuită să care.

Numărul mașinii 5 – Mașina cu acest număr este una de ultimă tehnologie, pentru curse, pentru călătorie. E o mașină pentru aventură.

Numărul mașinii 6 – Această mașină e un cal de tracțiune, ideală pentru familie. Cere un șofer gospodar, care respetă banii.

Citește și: Cum ne comportăm cu cei născuți după anul 2000. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi utile

Numărul mașinii 7 – Nu oricine se înțelege cu această mașină pentru că e o mașină care cere eleganță, experiență și un anumit statut.

Numărul mașinii 8 – Această mașină e regina drumului, iar șoferul impune respect și recunoaștere. Pentru el, nimic nu e imposibil.

Numărul mașinii 9 – Șoferul acestei mașini e plin de compasiune și ajută la greu. El nu suportă specula și aroganța. E o mașină bună pentru pompieri și pentru salvare.

Păstrăv somonat cu fenicul și piure de morcov. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 28 iunie 2022... Tort de clătite cu cremă de vanilie, banane și cremă de alune. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 29 iunie 20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x