Căutare Live

Pâinea poate fi comandată online și livrată gratuit acasă! Anunț important pentru bucureșteni

O informație extrem de utilă a fost dezvăluită în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Brutarii au pierdut clienţii din restaurante, dar au câştigat unii noi în mediul online! Mulți români pot comanda pâine online!

Autoritățile din România au impus restricții de circulație, pe fondul izbucnirii și răspândirii epidemiei de coronavirus. Suntem sfătuiți să stăm cât mai multe zile în case, pentru a ne proteja sănătatea.

citește și: Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuinţă fără să fim amendaţi? Putem face sport afară? Explicațiile unui avocat – VIDEO

Totuși, nevoia de pâine îi poate determina pe mulți să se expună riscurilor, gândindu-se poate că doar alte alimente sau produse pot fi găsite și comandate pe internet, dar nu și cele de panificație.

Pâinea poate fi comandată online și livrată gratuit acasă! Anunț important pentru bucureșteni

Pâinea poate fi comandată online și livrată gratuit acasă!

Pâinea poate fi comandată online și livrată gratuit acasă!

Proprietarii de brutării și de patiserii s-au adaptat rapid vremurilor, chiar dacă unii susțin că au pierdut în jur de 30% din clienți. Practic, aceștia au pus la cale un sistem de comandare și de livrare a pâinii direct la domiciliul clientului!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre cum poate fi comandată și livrată gratuit pâinea, direct la tine acasă!

Banii adunați în teledonul „Români Împreună”, primele demersuri! Sandra Stoicescu: „Am reuşit să convingem furnizorii să... La mulți ani, Damian Drăghici! Artistul și actorul din „Sacrificiul”, aniversare la izolare! Împlineşte 50 de ani! VIDEO...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x