Antena Căutare

Hitul verii 2019?! Lidia Buble lansează, în premieră, videoclipul piesei "Undeva la mijloc"!

Ultima sa piesă a Lidiei Buble e pe cale să devină hitul anului 2019 după ce a strâns zeci de mii de vizualizări la doar câteva ore de la lansare. Acum, în premieră la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a adus și videoclipul piesei „Undeva la mijloc”.

Ultima piesă a Lidiei Buble e pe cale să devină hitul anului 2019, după ce a strâns zeci de mii de vizualizări la doar câteva ore de la lansare. Acum, în premieră la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a adus și videoclipul piesei „Undeva la mijloc”.

Lidia Buble nu se dezice nici de această data și lansează "Undeva la mijloc", o super producție muzicală, cu care a venit în premieră, la Neatza cu Răzvan și Dani, la final de sezon, căci băieții intră în vacanță.

Melodia "Undeva la mijloc" are un sound pop rock, original, așa cum și-a obișnuit fanii, până acum. Piesă a fost compusă de Adi Colceru, Alex Pelin, și a așteptat doi ani că să fie scoasă din studioul de producție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De regia și producția clipului s-au ocupat Alex Ceaușu și Luca's Art Film, iar styling-ul a fost asigurat de Anda Crapatureanu.

Stabilopodul este invenție românească. Un inginer de-al nostru, Mircea Ulubeanu, a oprit marea... Lidia Buble debutează în muzica internațională! Videoclipul piesei, filmat în Havana, va fi lansat în toamnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x