Antena Căutare

Previziuni numerologice pentru luna martie în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

Numerologul Corina Stratulat vorbește astăzi despre previziunile lunii martie, care e condusă ce cifra 3. Când apare cifra 3 apare și entuziasmul pentru că nu ne mai focusăm doar pe emoții, dar și pe informații obiective.

numerologie Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne spune la ce schimbări să ne așteptăm în luna martie, în funcție de cifra destinului. | Profimedia

Semnificația cifrei 3 în numerologie se referă la informație, sinteză. Această cifră ne duce către autocunoaștere, imaginație și creativitate. În această lună trebuie să încercăm să ne menținem echilibrul, fiind extrem de informați din surse sigure, înainte de a împărtăși cu restul lumii o informație.

De asemenea, este necesar să ținem sub control starea noastră interioară, focusându-ne pe lucrurile importante. Pe partea de creativitatea, ar fi bine să nu ne dăm voie să ne imaginăm ceva ce nu ne este benefic.

Fiecare person se naște cu un destin și o karmă, dar doar destinul depinde de noi. Karma merge pe principiul cauză-efect.

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data nașterii și reducem până ajungem la un număr format dintr-o singură cifră.

Previziuni numerologice pentru luna martie, în contextul conflictului Rusia-Ucraina

Cifra destinului 1

Pentru cei cu cifra de destin 1 știm că ei au foarte mult curaj și au tendința să se arunce în luptă, dar trebuie să acționeze pe baza unei informații.

Cifra destinului 2

Cei cu această cifră a destinului sunt foarte afectați în această perioadă pentru că ei simt lucrurile foarte intens. Viața lor este despre ceilalți, despre a susține și a trimite ajutoare celor din jur, fiind foarte empatici. Ei se neglijează pe ei.

Citește și: Ce schimbări apar în viața unei femei după ce naște, în funcție de vibrația interioară.Numerologul Corina Stratulat ne spune totul

Cifra destinului 3

Persoanele cu cifra de destin 3 au tendința să exagereze. De multe ori, nici nu ne dăm seama că mințim și exagerăm. Trebuie să analizăm mai bine o situație înainte de a o prezenta altora.

Cifra destinului 4

Cei cu cifra de destin 4 au predispoziția de a se îmbolnăvi. Ei ai nevoie să se preocupe de sănătatea coprului pentru a avea parte de stabilitate.

Cifra destinului 5

Persoanele cu cifra de destin 5 sunt obișnuite să riște foarte mult. Ei caută să schimbe lucrurile. Dacă nu avem suficientă informație. E mai bine să nu riscăm.

Cifra destinului 6

Cei cu cifra 6 sunt foarte îngrijorați de obicei și se simt responsabili pentru ceilalți. Intensitatea grijilor exagerate duce la sufocarea celor din jur crezând că îi protejăm.

Citește și: Ce nu știm despre copilul nostru, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi

Cifra destinului 7

Persoanele cu cifra de destin 7 tind să fie extrem de pesimiști și ajung să vadă doar partea goală a paharului.

Cifra destinului 8

Cei cu cifra de destin 8 sunt foarte puternici. Ei își asumă tot ce fac și vor să îi salveze pe cei din jur, au tendința de a se sacrifica. Cu toate aceste, e important să acționeze cu etică și înțelepciune.

Cifra destinului 9

Persoanele cu cifra de destin 9 sunt foarte miloase și au compasiune față de cei din jur. Ei empatizează foarte mult cu cei apropiați.

Mâncare de mazăre cu broccoli și somon. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 1 martie 2022... Ciorbă de perișoare cu roșii cherry și varză acră. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 2 martie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x