Antena Căutare

Prognoza meteo 13 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Luni, 13 septembrie 2021, vremea se menține în general frumoasă și caldă, iar temperaturile sunt normale pentru această perioadă a anului.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Luni, 13 septembrie 2021, vremea se menține în general frumoasă și caldă, iar temperaturile sunt normale pentru această perioadă a anului. | Profimedia

Cerul se va menține variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane și submontane, iar noaptea și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, îndeosebi în nord-vestul și centrul teritoriului se va semnala ceață.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Maramureș

În Maramureș vom avea parte de soare în prima parte a zilei, iar spre seară șansele de ploaie vor crește. Termometrele vor indica la prânz 26 de grade Celsius Sighetu Mm și Baia Mare, iar 27 de grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Crișana

Răsfățați vor fi locuitorii Crișanei. Se anunță un cer senin și o maximă de 28 de grade Celsius în Oradea și 29 de grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Banat

Bănățenii se vor bucura de un soare generos și de valori termice ridicate. Temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius în Reșița, 28 de grade Celsius în Lugoj, iar 29 de grade Celsius în Timișoara.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Oltenia

În Oltenia vom avea un cer mai mult senin și temperaturi ce vor urca până la 30 de grade Celsius în Slatina, Craiova, Rm. Vâlcea și Târgu-Jiu, iar 31 de grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Transilvania

Meteorologii anunță vreme plăcută și în cea mai mare parte a Transilvaniei. În cea de-a doua parte a zilei, în nord și nord-est, se vor aduna norii și va ploua. Valorile termice vor urca până la 23 de grade Celsius în M. Ciuc, 25 grade Celsius în Brașov și Cluj-Napoca, 26 grade Celsius în Sf. Gheorghe, Sibiu, Bistrița și Zalău, 27 grade Celsius în Târgu-Mureș și Alba Iulia, iar 28 de grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Moldova

Vreme frumoasă așteptăm și în Moldova, după-amiază și seara șansele de ploaie vor crește semnificativ în nordul regiunii. Vom avea maxime ce vor ajunge până la 24 de grade Celsius în Suceava, 25 de grade Celsius în Piatra Neamț, 26 grade Celsius în Botoșani, 27 grade Celsius în Bacău și Vaslui, 28 de grade Celsius în Iași și Galați, iar 29 de grade Celsius în Focșani.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Dobrogea

În Dobrogea vom avea un cer variabil, vântul va sufla slab, iar temperaturile vor urca până la 24 de grade Celsius în Sulina, 25 de grade Celsius în Constanța, 27 grade Celsius în Tulcea, iar 28 de grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 13 septembrie, Muntenia

În Muntenia ne așteaptă o zi cu soare generos și temperaturi ce ne duc cu gândul la vară. Așadar, se vor înregistra astăzi 28 de grade Celsius în Brăila, Buzău și Pitești, 29 de grade Celsius în Ploiești, Slobozia, Călărași, Târgoviște, Alexandria și București, iar 30 de grade Celsius în Giurgiu.

Prognoză meteo 13 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 28°C

Timișoara – 29°C

Baia Mare – 26°C

Craiova – 30°C

Sibiu – 26°C

București – 29°C

Constanța – 25°C

Galați – 28°C

Brașov – 25°C

Miercurea Ciuc – 23°C

Iași – 28°C

Cluj-Napoca – 25°C

Suceava – 24°C

Horoscopul zilei 13 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentr... Rețeta zilei la Super Neatza, 13 septembrie 2021. Vinete umplute cu carne de porc și de vită, rețeta lui Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x